Μάντζιος: «Δε χρειάζεται απογοήτευση»

Νίκος Τσιώκος
Μάντζιος: «Δε χρειάζεται απογοήτευση»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έκανε λόγο για κακό πρώτο ημίχρονο, αλλά και ότι δε χρειάζεται να απογοητευτούν στον Λεβαδειακό, καθώς είναι οι ίδιοι με αυτούς που έχουν φέρει τους Βοιωτούς κοντά στην εξάδα.

Λόγο για ένα κακό πρώτο ημίχρονο έκανε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε πως δε χρειάζεται να απογοητεύονται οι παίκτες του, αφού είναι οι ίδιοι που έχουν φέρει τον Λεβαδειακό κοντά στην έκτη θέση. «Νομίζω ότι δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Κάναμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλύτερος, μας αιφνιδίασε ανοίγοντας το σκορ.

Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ίσως ήταν το χειρότερο για μας, δεν έχω ξαναδεί την ομάδα έτσι. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικό. Σίγουρα μπορεί να βελτιώθηκε η εικόνα της ομάδας, αλλά είναι ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα το 0-3 για να μπορέσεις να το γυρίσεις. Θέλαμε να είχαμε καλύτερη συνέχεια, μετά τα τελευταία αποτελέσματα, όπου η ομάδα ήταν αήττητη, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε.

Στενοχωρηθήκαμε πολύ γι' αυτό το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται και απογοήτευση, αυτά είναι τα παιδιά, ίδιοι είναι οι παίκτες που έχουν φέρει την ομάδα εδώ, στην 7η θέση, έχοντας εκπληρώσει τον στόχο τους πάρα πολύ νωρίς φέτος. Θέλαμε το κάτι παραπάνω, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν ήταν χαλαροί οι ποδοσφαιριστές και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα χαλαρότητας, απλά μεγαλύτερη ασφάλεια από τα προηγούμενα χρόνια, όταν οι Βοιωτοί πάλευαν για την παραμονή μέχρι το τέλος, ειδικά πέρυσι που υποβιβάστηκαν αγωνιστικά για να είναι μετά σε φάση αναμονής, αφού υπήρξε το θέμα με την Κέρκυρα, που διατήρησε τον σύλλογο της Λιβαδειάς στη Σούπερ Λίγκα.

«Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα χαλαρότητας. Σίγουρα είναι ένα συν ότι δεν έχεις το άγχος που έζησε η ομάδα πέρυσι και τα τελευταία χρόνια που κατάφερνε και έμενε στην κατηγορία στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό σίγουρα είναι δύσκολο και αυτό δεν το είχε η ομάδα φέτος. Νομίζω ότι ουσιαστικά πάντα είχαμε μια μεγάλη ασφάλεια από τις δύο ομάδες που έπεφταν, από την 5η, 6η αγωνιστική.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε, όμως, να παρουσιαστούμε έτσι όπως έπρεπε και έτσι όπως θα θέλαμε για να μπορούσαμε να εδραιωθούμε, εφόσον παίρναμε το παιχνίδι, στην πρώτη εξάδα. Δεν υπήρχε θέμα χαλαρότητας, όλα τα παιδιά το ήθελαν, όλοι είναι στεναχωρημένοι γι' αυτό το αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς δεν κάναμε το κάτι παραπάνω που χρειαζόταν σήμερα», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα