Παράσχος: «Θα μας δώσει κουράγιο»

Παράσχος: «Θα μας δώσει κουράγιο»

Παράσχος: «Θα μας δώσει κουράγιο»

Ο Γιώργος Παράσχος πιστεύει πως η σημερινή νίκη στη Λιβαδειά θα δώσει κουράγιο στον Πλατανιά ενόψει της συνέχειας.

Ο Πλατανιάς έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στη Λιβαδειά και έφυγε νικητής, κάτι που θα δώσει κουράγιο στους Χανιώτες για τις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές, όπως είπε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου. «Θα ήθελα πάνω απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας.

Εκτός του ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας και στο πρέσινγκ που εφαρμόσαμε στον αντίπαλο, ήμασταν και παρά πολύ αποτελεσματικοί. Νομίζω ότι το 3-0 τα λέει όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο φροντίσαμε από τη στιγμή που είχαμε αυτό το σκορ, να πάμε όσο μπορούσαμε πιο συντηρητικά.

Ο Λεβαδειακός ρίσκαρε, βάζοντας πάρα πολλούς επιθετικούς και μας προβλημάτισε για κάποιο διάστημα, αλλά νομίζω το παιχνίδι, παρότι έγινε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο με συνεχόμενη βροχή, μπορέσαμε και το τελειώσαμε με αυτή τη μεγάλη νίκη, η οποία πιστεύω ότι θα μας δώσει κουράγιο στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, έτσι ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Εύχομαι στον Λεβαδειακό να συνεχίσει αυτή την πολύ καλή πορεία που έχει μέχρι σήμερα γιατί έχει καλό υλικό και νομίζω ότι αυτή η ομάδα άξια βρίσκεται εκεί», ήταν τα λόγια του τεχνικού των Κρητικών.

Best of internet