Ντέρμπι με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες

Δημήτρης Τομαράς
Ντέρμπι με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες

bet365

Από τον Ολυμπιακό κατεβλήθη κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και δημοσιογραφικά οι συνθήκες να είναι οι καλύτερες δυνατές στο ντέρμπι.

Ικανοποίηση υπήρξε στον Ολυμπιακό για το πως εξελίχθηκε το ντέρμπι του Φαλήρου αλλά όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Οργανωτικά και σε δημοσιογραφικό επίπεδο έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κυλήσουν όλα ομαλά και δίχως πρόβλημα, καθώς στο γήπεδο ήταν και αρκετοί ρεπόρτερ που θα κάλυπταν το ματς για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικό είναι πως το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει και νέες εργασίες αναβάθμισης των χώρων εργασίας των δημοσιογράφων. Μάλιστα και από τους εκπροσώπους του ΠΣΑΤ που ήταν παρόντες στο Καραϊσκάκη επισημάνθηκε πως το παιχνίδι σε επίπεδο συνθηκών για τους δημοσιογράφους πήγε πολύ καλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα