Πράνιτς: «Έκαναν ό,τι ήθελαν χωρίς να τιμωρηθούν»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Έκαναν ό,τι ήθελαν χωρίς να τιμωρηθούν»

bet365

Με την διαιτησία του Κύζα τα είχε ο Ντάνιελ Πράνιτς τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αυτά τα πράγματα είναι πλέον συνηθισμένα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά ο Κροάτης ανέφερε μετά το τέλος του ντέρμπι: «Νομίζω πως δεν ήταν φάουλ αυτό, από το οποίο ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1. Άκουσα ότι και το 1-1 ήταν οφσάιντ. Αυτά τα πράγματα είναι νορμάλ για την Ελλάδα. Οι αντίπαλοι έκαναν ότι ήθελαν χωρίς να τιμωρηθούν. Ο διαιτητής μου έδωσε κάρτα στο 3’, έπρεπε μετά να είμαι πολύ προσεκτικός».

Για το ματς: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 με τον Ταυλαρίδη. Οι λεπτομέρειες μετράνε, όμως. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κρίνεται στις λεπτομέρειες, όπως και στη ζωή. Πλέον κοιτάζουμε τα πλέι οφ, είναι ο μόνος στόχος που μας έχει απομείνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα