MVP o Καμπιάσο (vid)

MVP o Καμπιάσο (vid)

MVP o Καμπιάσο (vid)

bet365

Ο Αργεντίνος μέσος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του Παναθηναϊκού και παρέλαβε το βραβείο του μετά το τέλος του αγώνα. Διαβάστε τις δηλώσεις του μετά τη βράβευση του.

Πέτυχε το 1-1, φέρνοντας το ματς στα ίσια για τους Πειραιώτες και βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη που τελικά πέτυχαν. Ο Εστεμπάν Καμπιάσο με την παρουσία και το γκολ του «σημάδεψε» το ντέρμπι του Φαλήρου, εξ ου και η ανάδειξη του ως «MVP» στο τέλος του αγώνα.

Ο Αργεντίνος άσος είπε μετά τη βράβευση του: «Το να βάζεις ένα γκολ και να το πανηγυρίζεις είναι η πεμπτουσία στο ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί πιστεύω ότι μας έδωσε αυτοπεποίθηση Ήταν ένα γρήγορο γκολ που το χρειαζόμασταν. Έχουμε την ποιότητα αλλά σε τέτοια ματς χρειάζεται να έχεις επίσης την ηρεμία δύναμη για να τα καταφέρεις. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τους φιλάθλους μας. Τους δώσαμε χαρά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος».

Δείτε βίντεο απ' την παραλαβή του βραβείου του:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα