Σίλβα: «Αφιερωμένη στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Αφιερωμένη στον Ολυμπιακό»

bet365

Σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού αφιέρωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Μάρκο Σίλβα, που εκθείασε την παρουσία των φιλάθλων.

Συγχαρητήρια μοίρασε στους πάντες ο Μάρκο Σίλβα στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova και απέδωσε τη νίκη στο ντέρμπι στην πίστη που έδειξαν οι παίκτες του και στο γεγονός ότι είχαν ψυχραιμία μέχρι τέλους, ενώ εκθείασε την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες. «Θα ήθελα να συγχαρώ τους φιλάθλους μας, που δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Μας βοήθησαν πάρα πολύ και χάρη σ' αυτούς κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Όσον αφορά το παιχνίδι, να συγχαρώ την ομάδα και τους παίκτες μου. Δείξανε ότι έχουν πίστη στην ομάδα, όταν δέχτηκαν γκολ έδειξαν πως έχουν ψυχραιμία να κρατήσουν την υπομονή τους μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας», είπε, αρχικά. Στη συνέχεια, αφιέρωσε τη νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου στον κόσμο, στον Βαγγέλη Μαρινάκη και σε όλη την ομάδα των «ερυθρολεύκων».

«Θα αφιερώσω τη νίκη στον Ολυμπιακό, αυτός έχει κερδίσει σήμερα, στον κόσμο μας, στον πρόεδρο και σε όλους που έχουν κάνει μία καταπληκτική προσπάθεια φέτος για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Επίσης, στον αντίπαλό μας που ήταν αξιοπρεπής σήμερα», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα