Ένταση στη φυσούνα! (pics)

Ένταση στη φυσούνα! (pics)

Gazzetta team
Ένταση στη φυσούνα! (pics)

bet365

Xαμός λίγα λεπτά πριν την λήξη του ντέρμπι! Φροντιστής του Ολυμπιακού εξύβρισε τον Σεμπάστιαν Λέτο με αποτέλεσμα όλοι οι «πράσινοι» να ορμήξουν έως την φυσούνα και την αστυνομία να δημιουργεί «ασπίδα» για να... σβήσει την φωτιά! Καταγγελία δίχως αποτέλεσμα.

Μεγάλη ένταση και παραλίγο συμπλοκή στη φυσούνα του «Γ. Καραϊσκάκης» υπήρξε αμέσως μετά το 3-1 του Ιντέγιε. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, φροντιστής των «ερυθρόλευκων» πηγαίνει προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού όπου κι επιτέθηκε φραστικά στον Σεμπάστιαν Λέτο. Αυτό έφερε την... πράσινη αντίδραση, με αποτέλεσμα όλος ο πάγκος να σηκωθεί και να φύγει προς τη φυσούνα. Εκεί υπήρξε μια μικροένταση με τους πιο ψύχραιμους και αστυνομικούς να επεμβαίνουν και να ηρεμούν την κατάσταση.

Στην συνέντευξη Τύπου, ο εκπρόσωπος Τύπου της «πράσινης» ΠΑΕ, Σταμάτης Γαρρής, είπε:

«Αυτό το άτομο πήγε μετά στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Καταγγείλαμε το γεγονός στην Super League και την αστυνομία και δεν έγινε τίποτα»,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα