Λας Πάλμας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Gazzetta team
Λας Πάλμας - Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

bet365

Αν και ισοφαρίστηκε στο 87’ από την εξαιρετική, Λας Πάλμας, η Ρεάλ με γκολ στο 89’ έφυγε νικήτρια από το Estadio de Gran Canaria (1-2).

Με τον Σέρχιο Ράμος να ανοίγει το σκορ και να αποβάλεται στο φινάλε, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν παρότι ζορίστηκε από τους νεοφώτιστους κατάφερε να φύγει με 1-2 από την έδρα τους και να φτάσει τις δύο σερί νίκες στην La Liga. Οι Merengues επέστρεψαν στο -4 από την Ατλέτικο και το -12 από την πρωτοπόρο, Μπαρτσελόνα.

Το ματς ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό και η πρώτη φάση ήταν για τους γηπεδούχους όταν ο Μόντριτς στην προσπάθειά του να χτίσει επίθεση από πίσω είδε την μπάλα να κοντράρει και να πηγαίνει στον Γουίλιαμ Ζοσέ ο οποίος όμως στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Κέιλορ Νάβας. Ο Ρονάλντο έκανε το πρώτο καλό σουτ για την Ρεάλ στο 11’ στα χέρια του Χάβι Βάρας, στο 13’ το βολέ του Μόμο πήγε ψηλά και στο 24’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μόντριτς έβγαλε μόνο του τον Ρονάλντο αλλά ο Βάρας τον σταμάτησε. Στο ίδιο λεπτό η Ρεάλ πήρε προβάδισμα, όταν μετά το κόρνερ του Ισκο ο Ράμος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι (0-1).

Στο 29’ το σουτ του Ρονάλντο μετά την πάσα του Βάθκεθ κόντραρίστηκε και πήγε έξω και στο 32’ ο Μπίγας ύστερα από κόρνερ βρήκε την μπάλα με το γόνατο και την έστειλε ψηλά. Η Ρεάλ συνέχισε να προσπαθεί να πάρει καθαρό προβάδισμα όμως στο 34’ στο σουτ του Ισκο η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο και πέρασε μόλις έξω.

Στο δεύτερο μέρος η Λας Πάλμας παρουσιάστηκε πιο θαρραλέα και πίστεψε ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Ρεάλ η οποία στο 63’ θα μπορούσε να έχει πετύχει δεύτερο γκολ όταν ο Μπέιλ έκανε ωραία προσπάθεια αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά. Οι γηπεδούχοι απάντησαν δύο λεπτά αργοτερα με τον Μόμο να κόβει ωραία για τον Βιέρα, που όμως νικήθηκε από τον σταθερό Νάβας. Στο 71’ ξανά ο Μπέιλ πήρε την προσπάθεια όμως το πολύ καλό αριστερό του εκτός περιοχής έφυγε μόλις έξω.

Στο 75’ η Λας Πάλμας απείλησε ξανά με εκτέλεση έμμεσου φάουλ του Μόμο και στο 87’ ισοφάρισε. Ο Κόβατσιτς έκανε τραγικό λάθος σε εκτέλεση φάουλ στο μισό της Ρεάλ, ο Μόμο έδωσε στον Γουίλιαμ Ζοσέ ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από τον Νάβας. Το 1-1 όμως δεν έμελλε να είναι το τελικό αφού στο 89’ μετά το κόρνερ του Χεσέ ο Καζεμίρο με σκαστή κεφαλιά έγραψε το 1-2. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη ανύπαρκτη κίτρινη ο Σέρχιο Ράμος.

Λας Πάλμας (Κίκε Σετιέν): Χάβι Βάρας, Γκαρίδο (46’ Καστεγιάνο), Νταβίδ Γκαρθία (85’ Σέρχιο Αραούχο), Μπίγας, Λέμος, Μόμο, Μοντορό, Μέσα, Νίλι (72’ Ελ Ζαρ), Γουίλιαν Ζοσέ, Τζόναθαν Βιέρα.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Ράμος, Πέπε, Αρμπελόα, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Μόντριτς (90’ Μαρσέλο), Ισκο (60’ Κόβατσιτς), Μπέιλ (79’ Χεσέ), Λούκας Βάθκεθ, Ρονάλντο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα