Ελευθερόπουλος: «Ομάδα του προπονητή ο Ηρακλής»

Ελευθερόπουλος: «Ομάδα του προπονητή ο Ηρακλής»

Ελευθερόπουλος: «Ομάδα του προπονητή ο Ηρακλής»

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την δουλειά που κάνει στον Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τεχνικός της Βέροιας αναφέρθηκε και στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα δύο ημίχρονα.  

Ο προπονητής της Βέροιας στη συνέντευξη Τύπου αρχικά μίλησε για την δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή λέγοντας τα εξής: «Xαίρομαι που επέστεψα στο Καυτανζόγλειο. Νιώθω πως είναι από τα γήπεδα που χαίρομαι να έρχομαι. Πριν μιλήσω για το παιχνίδι , θα ήθελα να αναφερθώ σε δύο ομάδες που αποτελούν παράδειγμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναφέρομαι στον Ηρακλή και τον Πανιώνιο. Δύο ομάδες που είναι έργο των προπονητών τους. Δύο Ελλήνων τεχνικών όπως είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Εχουν παράξει μεγάλο έργο και είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για το πώς θα πρέπει να λειτουργούν οι ομάδες και οι πρόεδροι των ελληνικών ομάδων».

Για την εικόνα που σχημάτισε για το παιχνίδι: «Δεν είναι δυνατόν να λήγει 1-1 το πρώτο ημίχρονο. Κυριαρχήσαμε. Σε αντίθετη περίπτωση εμείς και με την τύχη που έχουμε ως ομάδα, αν εμείς ήμασταν στη θέση του Ηρακλή θα χάναμε με 2-0. Ο Χουάντερσον ήταν ο κορυφαίος  του Ηρακλή στο πρώτο ημίχρονο. Μας μένει πικρία που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι παραπάνω στο παιχνίδι. Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και ήταν λογικό στο δεύτερο ημίχρονο να ανεβάσει στροφές. Πιστεύω πως εκτός από μένα και τον Νίκο Παπαδόπουλο έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο. Ένα παιχνίδι που φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα που τόσο έχουν μοχθήσει κάποιοι να τον διώξουνε».

Για το αν υπάρχει κίνητρο στη Βέροιας είπε:«Κίνητρο είναι κάθε μέρα στην προπόνηση. Εμείς σε αντίθεση με τον Ηρακλή είμαστε μαζί μόλις 45 μέρες. Αν πάνε καλά τα πράγματα αυτό που έχουμε βάλει σκοπό είναι να δημιουργήσομε κάτι όμορφο για του χρόνου. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Η φιλοσοφία μου είναι πως η αυτοτεξέλιξη παίζει πρωτεύον ρόλο στο ποδόσφαιρο».

Για το κακό πρώτο ημίχρονο του Ηρακλή, είπε: «Ο Ηρακλής ξαφνιάστηκε από την απόδοσή μας. Παίζει ρόλο και η έλλειψη ρυθμού, αφού δεν έγινε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πάντως με όποια ομάδα και να παίζαμε με την απόδοση που είχαμε θα δυσκολεύαμε πολύ τον κάθε αντίπαλο».

Best of internet