Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ 4-2

Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ 4-2

bet365

Σε μία σούπερ ματσάρα η Σεβίλλη έκανε την ανατροπή στην ανατροπή (4-2) κόντρα στη Βιγιαρεάλ και την πλησίασε στο -5 από την 4η θέση για το Champions League.

Εάν η Βιγιαρεάλ δεν έχανε, θα καθάριζε ουσιαστικά την 4η θέση. Ωστόσο, παρά την εκπληκτική ανασταλτική επίδοση της στη φετινή La Liga, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη φούρια του «Σάντσεθ Πιθχουάν». Αν και έκανε την ανατροπή της από 1-0 σε 1-2, η Σεβίλλη επέστρεψε εντυπωσιακά και πήρε το εκπληκτικό αυτό ματς με 4-2, για να πανηγυρίσει την 13η διαδοχική εντός έδρας επιτυχία της στο πρωτάθλημα (σ.σ.: το ρεκόρ της είναι 17 από το 1957).

Ο Ιμπόρα πήρε το... πάρε του Γκαμεϊρό και το έβαλε, αλλά ο Μπακαμπού με πλασέ (29') και μονοκόμματο (37') από σούπερ λόμπα-ασίστ του Αντριάν γύρισε το ματς. Μόνο που αυτό έγινε για λίγο. Το αυτογκόλ με τάκλιν του Βίκτορ Ρουίθ (51') έφερε την ισοφάριση και μετά ήρθε η γκολάρα του Κονοπλιάνκα από τα 30 μέτρα.

Η Βιγιαρεάλ εκεί πίεσε για να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσα, αλλά της στερούσαν το γκολ στο όριο. Ο Σέρχιο Ρίκο (77') έκανε τρομερή επέμβαση στην προσπάθεια του Μπαπτιστάο και ο Καρίτσο με ψαλιδάκι έσωσε πάνω στη γραμμή. Ο ίδιος με τάκλιν από το πουθενά έκοψε την ύστατη στιγμή και τον Μπακαμπού, ο οποίος είχε περάσει και τον τερματοφύλακα και ετοιμαζόταν να πλασάρει.

Στο 80' αποβλήθηκε ο Μπανέγα, αλλά και με 10 παίκτες η Σεβίλλη ήταν που σκόραρε. Στην αντεπίθεση, στο 90', ο Γκαμπεϊρό νικήθηκε από τον Αρεολά, με τον Ρέγιες όμως να σκοράρει για το 4-2, που ανοίγει ξανά το θέμα του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League, το οποίο θα διεκδικήσουν οι δυο τους.

Σεβίλλη (Ουνάι Εμερι): Σέρχιο Ρίκο, Ραμί, Καρίτσο, Μαριάνο, Τρεμουλινάς, Ν'Ζονζί (18' Κριστόφορο), Ιμπόρα (75' Εσκουδέρο), Μπανέγα, Κρον-Ντέλι, Κονοπλιάνκα (70' Ρέγιες), Γκαμεϊρό

Βιγιαρεάλ (Μαρθελίνο): Αρεολά, Μπονέρα, Βίκτορ Ρουίθ, Μπαϊγί (46' Σαμού), Μάριο, Μπρόυνο, Πίνα, Ρουκάβινα, Ντένις Σουάρεθ, Αντριάν (70' Μπαπτιστάο), Μπακαμπού.


 

LA LIGA Τελευταία Νέα