Και πάλι... Καλλιθέα

Και πάλι... Καλλιθέα

Και πάλι... Καλλιθέα

bet365

Ακόμα μία μεγάλη νίκη για την Καλλιθέα, που πέρασε και από τα Χανια. «Κόλλησαν» στο... μηδέν Αγροτικός Αστέρας και Αχαρναϊκός στον Εύοσμο.

Χανιά - Καλλιθέα 0-1

Συνέχεια στην τρελή της πορεία, έδωσε η ομάδα της Καλλιθέας, που πέρασε σαν τρένο και από τα Χανιά, με 1-0 και σκαρφάλωσε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία, χαλώντας παράλληλα και το ντεμπούτο του Γράφα στην επιστροφή του στον πάγκο του ΑΟΧ.

Οι Κρητικοί ήθελαν να εκμεταλλευτούν την έδρα και την αλλαγή προπονητή, προκειμένου να αποφύγουν ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα, το δέκατο σερί, όμως η Καλλιθέα είχε άλλη άποψη. Χωρίς να είναι κυρίαρχος στο ματς, κατάφερε να χτυπήσει όταν έπρεπε και να πάρει αυτό το «τρίποντο».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Ένα λάθος του Πρίφτη, ήταν αρκετό, με των τερματοφύλακα των γηπεδούχων να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε εκτέλεση κόρνερ, ο Σμυρλής βρέθηκε προ κενής εστίας και δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Οι Κρητικοί από την άλλη, δεν ήταν καθόλου αποτελεσματικοί, αφού έχασαν μερικές μεγάλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή του Καρτσαμπά στο 56'.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τους γηπεδούχους ιδιαίτερα προβληματισμένους, σε αντίθεση με τους παίκτες του Λουκά Καραδήμου, που έφτασαν τους 36 βαθμούς, ενώ έχουν μπροστά τους και τα ματς με Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου και συνεχίζουν την τρελή τους πορεία και την εντυπωσιακή συγκομιδή.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Παγώνης, Ιωαννίδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μ. Νύκταρης (61' Σάντερσον), Μασάδο, Παλιάτσιος, Χατζηλιάδης (86' Καμινιώτης), Τσούτσης, Γκέσιος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Σταμόπουλος, Λεβέντης, Μουχτάρης, Νόνης, Τεγούσης, Κατσικογιάννης (80' Μπούζας), Γκίνη, Σμυρλής (88' Τσίπρας), Μασένα, Ντουρμισάι (72' Σταύρου).

Αγροτικός Αστέρας - Αχαρναϊκός 0-0

Ακόμα μία κακή εμφάνιση για Αγροτικό Αστέρα και Αχαρναϊκό, που ήρθαν αντιμέτωποι στον Εύοσμο και παραλίγο να... κοιμίσουν όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, με την «λευκή» ισοπαλία να είναι απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η έντονη βροχόπτωση, τόσο την ώρα του αγώνα, όσο και τις προηγούμενες ώρες, έκανε πολύ δύσκολο το έργο των παικτών των δύο ομάδων, με το θέαμα να είναι κακό. Οι φάσεις, σε αντίθεση με τον νερό στο γήπεδο, ήταν με το σταγονόμετρο, με τις όποιες - λίγες - προσπάθειες για κάποιο γκολ, να έρχονται από στημένες φάσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα, είναι αυτό που βόλεψε πιο πολύ τους φιλοξενούμενους, αφού δεν έπαιξαν ψηλά και έριξαν το βάρος στην αμυντική τους λειτουργία, σε αντίθεση με τον αγροτικό που ήθελε, αν και δε μπορούσε, να δημιουργήσει. Ο βαθμός, πάντως, είναι... κάτι για τους σταχυοφόρους, που έπιασαν στους 25 βαθμούς τα Χανιά και απομακρύνθηκαν από την Παναχαϊκή και την ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Καθάριος (46' Βελλίνης), Θεοδωρίδης (67' Τοπούζης), Μπιτάνγκ, Διαμαντόπουλος (82' Συμελίδης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Εμέκα, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Αναστασίου, Καλογερόπουλος (72' Μπέλιτς), Μακρίδης (56' Μαρής), Όμο, Ταμπάκης (88' Ματσούκας), Παβίσεβιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα