Δημούτσος: «Μόνο νίκη με Ατρόμητο»

Gazzetta team
Δημούτσος: «Μόνο νίκη με Ατρόμητο»

bet365

Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό των ανθρώπων του Αστέρα για το ματς με τον Ατρόμητο, όπως τόνισε κι ο Ελίνι Δημούτσος.

Οι δηλώσεις του στη «Nova»:

Που θα κριθεί το ματς;

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ατρόμητος είναι μία καλή ομάδα, άσχετα που δεν βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία αυτή την στιγμή. Ξέρουμε ότι η έδρα του Ατρομήτου είναι δύσκολη, εγώ προσωπικά το ξέρω καλά. Εμείς πρέπει να πάμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε οπωσδήποτε αυτό το ματς που είναι πολύ σημαντικό για εμάς".

Τι υπολογίζεις περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα;

"Δεν μπορώ να πω ότι υπολογίζω κάτι. Γενικά είναι καλή ομάδα έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο τώρα από ότι στην αρχή. Το σημαντικότερο όμως είναι το πώς θα εμφανιστούμε εμείς. Αν εμφανιστούμε με την ίδια συγκέντρωση όπως με την ΑΕΚ και έχουμε λίγο περισσότερη ουσία μπροστά θα μπορέσουμε να πάρουμε το ματς".

Για τον Μάκη Χάβο;

"Το έργο του προπονητή είναι πολύ δύσκολο. Ήταν λίγες μέρες εδώ και είδαμε ότι μας βοήθησε πολύ ειδικά στην αμυντική λειτουργία. Θα μας βοηθήσει παραπάνω αλλά φαίνεται ότι ήδη έχει κάνει καλή δουλεία".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα