Στιγμές που ο Ντιέγκο Κόστα «θολώνει»... (pics+vids)

Στιγμές που ο Ντιέγκο Κόστα «θολώνει»... (pics+vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Στιγμές που ο Ντιέγκο Κόστα «θολώνει»... (pics+vids)

bet365

Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις... Ο Ντιέγκο Κόστα, ακόμα κι αν τον λατρεύεις, σου δίνει λόγους να προβληματίζεσαι και το gazzetta.gr παραθέτει τους τσαμπουκάδες του με αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

Ο Ισπανός φορ της Τσέλσι αποβλήθηκε για πρώτη φορά στη θητεία του στους «μπλε» του Λονδίνου, αφού, το βράδυ του Σαββάτου, με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι των προημιτελικών του Κυπέλλου με την Έβερτον, αποχώρησε νωρίτερα από τους υπόλοιπους για τ' αποδυτήριά του.

Η προσπάθεια να χτυπήσει με το κεφάλι τον Γκάρεθ Μπάρι έπειτα από ένα σκληρό μαρκάρισμα, αλλά και η κίνηση που φανέρωνε ότι τον δάγκωσε, έστω κι αν ο ίδιος το διέψευσε αργότερα, του απέφεραν την πρώτη κόκκινη στην καριέρα του στην Αγγλία.

Φέτος, έχει υποπέσει σε παραπτώματα απέναντι στους Ζαμπαλέτα, αλλά και τους Γκάμπριελ και Κοσιελνί στα παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ στον πρώτο γύρο της σεζόν. Στην ήττα (3-0) από τους «πολίτες» στο «Etihad» άρπαξε τον Πάμπλο Ζαμπαλέτα από τον λαιμό, ενώ, σε ακόμα μια νίκη (2-0) του Μουρίνιο επί του Αρσέν Βενγκέρ παρά τις κάκιστες επιδόσεις των «μπλε» στο πρώτο μισό της Πρέμιερ Λιγκ, ο Κόστα τα έβαλε με τους Κοσιελνί και Γκάμπριελ, με τον τελευταίο ν' αντικρίζει εν τέλει την κόκκινη κάρτα αφού έπεσε στην παγίδα του Ισπανού. Αυτός, από την πλευρά του, είχε χτυπήσει στο πρόσωπο τον Γάλλο στόπερ των «κανονιέρηδων», αλλά την είχε γλιτώσει...

Σε έναν... εκρηκτικό και γεμάτο ενδιαφέρον καυγά, αν γινόταν, ο Κόστα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τζέιμι Βάρντι που επίσης ξέρει να τα βάζει με όποιον του πηγαίνει κόντρα, αν και ο φορ της Λέστερ δεν έχει δώσει δικαιώματα στη φετινή εξαιρετική χρονιά των «αλεπούδων».

Οι κόντρες τους αυτούς που ... φορούν κόκκινα, είχαν πρωταγωνιστήσει και στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Τότε που ήρθε στα χέρια με τον Στίβεν Τζέραρντ, που πάτησε τους Σρκτελ και Τσαν και έδειχνε ωσάν άλλο θηρίο που δεν μπορούσες με τίποτα να το ηρεμήσεις και κατατρόπωνε ό,τι έβρισκε μπροστά του... Η Τσέλσι πήρε την πρόκριση και το Κύπελλο αργότερα στον τελικό απέναντι στην Τότεναμ...

Με τον Γκάμπριελ, ο Ντιέγκο Κόστα είχε... προηγούμενα από την κοινή τους παρουσία στην Πριμέρα Ντιβισιόν και πιο συγκεκριμένα από τα παιχνίδια της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ... Δείτε παρακάτω προηγούμενο περιστατικό ανάμεσα στους δυο τους.

Τα έβαζε μέχρι και με τους πιο δυνατούς αμυντικούς στο ισπανικό πρωτάθλημα. Φημίζεται, άλλωστε, για τον τσαμπουκά του με... κάθε αντίπαλο λόγω του υπέρμετρου πάθους που μετατρέπεται σε μόνιμα νεύρα. Στα ντέρμπι της Μαδρίτης, πάντοτε θα ήταν από αυτούς που θα δικαιολογούσαν τον τίτλο της συγκεκριμένης «μάχης», αφού τα έβαζε με τους Πέπε και Σέρχιο Ράμος!

Από τους πιο... ξακουστούς καυγάδες του, είναι και αυτός με τον Μοχάμεντ Σισοκό κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λεβάντε... Τότε που είχε ρίξει ... κεφαλιά στον αντίπαλό του, αλλά είχε δεχθεί γροθιά ως αντάλλαγμα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα