Θυμήθηκε τα «παλιά» ενόψει ντέρμπι ο Τζόρτζεβιτς (pic & vid)

Θυμήθηκε τα «παλιά» ενόψει ντέρμπι ο Τζόρτζεβιτς (pic & vid)

Gazzetta team
Θυμήθηκε τα «παλιά» ενόψει ντέρμπι ο Τζόρτζεβιτς (pic & vid)

bet365

Το ντέρμπι των «αιωνίων» απέχει μερικές ώρες πλέον και με αφορμή την αναμέτρηση της Κυριακής (13/3) ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς θυμήθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram το «διπλό» των «ερυθρολεύκων» τη σεζόν 2005-06.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν την Κυριακή (13/3) αντιμέτωποι στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να έχει ήδη μπει στο κλίμα του ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο άλλοτε αρχηγός των Πειραιωτών «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της αγωνιστικής περιόδου 2005-06 στο ΟΑΚΑ, στο ντεμπούτο του Τροντ Σόλιντ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος ήταν αυτός που είχε «σφραγίσει» το διπλό των «ερυθρολεύκων», νικώντας στο 86' τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2, καθώς ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί στο 35' με τον Στολτίδη.

Όπως αναμενόταν, οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν άφησαν ασχολίαστη την φωτογραφία του, αποθεώνοντας τον «Τζόλε» για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα.

A photo posted by Djole (@djordjevicpredrag) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα