Αλαφούζος σε ρυθμούς ντέρμπι!

Αλαφούζος σε ρυθμούς ντέρμπι!

Νίκος Αθανασίου
Αλαφούζος σε ρυθμούς ντέρμπι!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τετ-α-τετ με τον Στραματσόνι και τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενώ θα βρεθεί δίπλα τους από νωρίς την Κυριακή. Το σενάριο για τον πάγκο και η διάψευση.

Δίπλα στους παίκτες και τον προπονητή πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, «ντοπάροντάς» τους ψυχολογικά για την αναμέτρηση!

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» πέρασε από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή και είχε τετ-α-τετ με τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και με παίκτες, δίνοντάς τους το σύνθημα για τη μάχη που έρχεται.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος θα πάει από νωρίς την Κυριακή στο ξενοδοχείο για να συναντήσει την αποστολή και να αναχωρήσει μαζί της για το Φάληρο, προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα.

Πάντως, ένα σενάριο που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της ημέρας ότι θα καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, το βράδυ του Σαββάτου διαψευδόταν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα