Ίβιτς: «Δεν περίμενα το 3-0»

Ίβιτς: «Δεν περίμενα το 3-0»

Ο Βλάνταν Ίβιτς περίμενε οι παίκτες του να δείξουν αντίδραση και να έχουν συγκέντρωση και όχι ότι ο ΠΑΟΚ θα κέρδισε με 3-0. «Δώσαμε το 100%, δίκαιη νίκη», πρόσθεσε.

Ίβιτς: «Δεν περίμενα το 3-0»

Λόγο για μία πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη έκανε λόγο ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως δεν περίμενε το 3-0 στο Αγρίνιο, αλλά να δείξουν οι παίκτες του αντίδραση και να έχουν συγκέντρωση στο παιχνίδι. Ακόμη, αναφέρθηκε στο πολύ δυνατό ξεκίνημα του «Δικεφάλου» του Βορρά και στους Κάτσε, Αθανασιάδη, Βίτορ.

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε λίγο χρόνο μπροστά μας. Αλλάξαμε πράγματα στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Κυρίως στο σύστημα. Ήμασταν πειθαρχημένοι, είχαμε κατοχή και πολλές ευκαιρίες πριν από το πρώτο γκολ. Όλα τα παιδιά έβγαλαν το 100% και δίκαια πήραμε τη νίκη», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για το πολύ δυνατό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: «Υπήρξαν και φέτος παιχνίδια που η ομάδα μπήκε καλά. Η ομάδα ήταν πεσμένη ψυχολογικά, μετά την ήττα με τον Πανθρακικό. Είχαμε λίγες ημέρες να δουλέψουμε, αλλά ξαναλέω δουλέψαμε πολύ στην ψυχολογία μέσα από τις προπονήσεις και τις ομιλίες που κάναμε με τα παιδιά.

Δεν μπορώ να πω πως περίμενα ότι θα κερδίσουμε 3-0. Περίμενα αντίδραση και πως θα έχουμε συγκέντρωση. Σημασία έχει το μηδέν στην άμυνα. Έγινε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο σε ένα πολύ κακό γήπεδο. Ήθελε εξυπνάδα σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο, αντιδράσαμε καλά και κάναμε όσα λέγαμε. Δίκαια πήραμε τους τρεις πόντους».

Για την προσωπική του συνεισφορά: «Δεν άλλαξα κάτι σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου. Δούλεψα με αρκετά παιδιά που είχα στην Κ-20. Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό, αλλά εμείς με δουλειά θα βγάλουμε όλα τα στοιχεία της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Η καρέκλα του προπονητή είναι δύσκολη. Δεν μπορώ να πω πως έχω μεγάλη πίεση, αλλά θέλω να είμαι πιο συγκεντρωμένος στις οδηγίες που δίνω στους παίκτες μου».

Για την απόδοση του Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι ένας βασικός παίκτης για εμάς. Ήταν από τους κορυφαίους σήμερα. Έχει σημασία το πώς δουλεύουν στις προπονήσεις. Θα παίζουν όσοι θα δουλεύουν όσο θέλουμε.

Για τον Αθανασιάδη: «Ο Στέφανος είναι ένας παίκτης που έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα. Για να σκοράρει πρέπει και να παίζει. Έβαλε γκολ, έκανε ευκαιρίες, κράτησε μπάλα, έκανε όσα θέλαμε και εύχομαι να συνεχίσει έτσι».

Για τον Βίτορ: «Έπαιξαν αυτοί που δουλέψαμε τις τρεις προπονήσεις που είμαι στην ομάδα. Ο Βίτορ και ο Τζαβέλλας έκαναν καλό παιχνίδι, όπως και ο Στέλιος (σ.σ. Μαλεζάς) όταν μπήκε στο παιχνίδι. Θα πάρει τις ευκαιρίες που δικαιούται ο Στέλιος».

Για τη βελτίωση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Πρώτα απ' όλα περίμενα να γυρίσουν παίκτες. Να είμαστε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι. Τώρα αυτό που ζητάω και αυτό που θέλω το ξέρουν οι παίκτες μου».

Best of internet