Να «κλειδώσει» η παραμονή

Να «κλειδώσει» η παραμονή

bet365

Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο την επιστροφή στις νίκες και να «κλειδώσουν» την παραμονή.

Ο πρώτος στόχος που είχαν θέσει Ηρακλής και Βέροια ήταν η παραμονή. Με δεδομένο ότι φέτος η μάχη δεν είναι μεγάλη, οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στο να τον πετύχουν. Βέβαια, σε πιο πλεονεκτική θέση είναι ο «Γηραιός», καθώς απέχει 13 βαθμούς από τον υποβιβασμό και με ισοπαλία ή νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια για μία ακόμα σεζόν.

Όσο για τη «βασίλισσα του Βορρά», βρίσκεται στο +8 και θέλει απλά να κάνει το αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία, η οποία αργά ή γρήγορα θα έρθει. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες επιθυμούν να επιστρέψουν και στις νίκες.

Θα «κλειδώσει» την παραμονή ο Ηρακλής; Σε απόδοση 1.95 στην Novibet η νίκη του «Γηραιού».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει 1 ήττα και 1 ισοπαλία, ενώ το... στοίχημα για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι ότι έχει να αγωνιστεί δύο εβδομάδες, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε το ματς με τον Ολυμπιακό, με την τελευταία νίκη να είναι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (0-1 στην Τούμπα).

Για τον σύλλογο της Ημαθίας το... κοντέρ έχει γράψει 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, μετά τη νίκη επί της Καλλονής (2-0 εντός έδρας), που ήταν το τελευταίο «τρίποντο» της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Με πέντε απουσίες

Ενόψει του αγώνα με τη Βέροια ο Παπαδόπουλος έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπαρτολίνι και στους τιμωρημένους Καρασαλίδη, Τσιλιανίδη, ενώ εκτός είναι και οι ανέτοιμοι Πασάς, Λάζαρ. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Περόνε και Στάμου, που θα ξεκινήσουν και στο αρχικό σχήμα.

Όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει, αυτή θα είναι σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Χουάντερσον θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Σαραμαντάς, αριστερά ο Μπουκουβάλας και στα στόπερ οι Ζιαμπάρης, Στάμου. Αμυντικά χαφ οι Κυριακίδης, Ιντζόγλου και μπροστά τους ο Περόνε δεξιά, ο Μοντέιρο αριστερά και επιτελικός μέσος ο Λεοζίνιο. Στην κορυφή της επίθεσης ο Βέλλιος.

Καρέ απουσιών, ίδια... συνταγή

Πολλές απουσίες, βέβαια, υπάρχουν και από πλευράς Βέροιας, με τον «Ελέ» να μην έχει στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, οι τραυματίες Λόπεζ, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε και Μάνος έχουν τεθεί νοκ άουτ για το ματς με τον Ηρακλή.

Πάντως, αυτές δε φέρνουν αλλαγές στην αρχική 11άδα, με τον τεχνικό της «βασίλισσας του Βορρά» να παρατάσσει τους ίδιους με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Αμπντούν θα είναι ξανά στον πάγκο, με τον Καντιμοίρη να παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ, τον Μαλόν να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Γιαννούλη το αριστερό και τους Ραούλ Μπράβο, Πούγγουρα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στα χαφ οι Άρτσε, Σιόντης και μπροστά τους δεξιά ο Γιουσούφ, αριστερά ο Μαγέφσκι και δεκάρι ο Ανάκογλου. Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 του Ελευθερόπουλου ο Ναζλίδης.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ηρακλής (11ος, 30 β.) - Βέροια (14η, 25 β.): Κυριακή 13/3 17:15, Novasports4

Ηρακλής (4-2-3-1): Χουάντερσον - Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μπουκουβάλας - Κυριακίδης, Ιντζόγλου - Περόνε, Λεοζίνιο, Μοντέιρο - Βέλλιος.

Αποστολή: Περνίς, Τσότρας, Κάσσος, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Μπουλούτ, Λουκίνας.

Απόντες: Μπαρτολίνι (τραυματίας), Καρασαλίδης, Τσιλιανίδης (τιμωρημένοι), Πασάς, Λάζαρ (ανέτοιμοι).

Βέροια (4-2-3-1): Καντιμοίρης - Μαλόν, Ραούλ Μπράβο, Πούγγουρας, Γιαννούλης - Άρτσε, Σιόντης - Γιουσούφ, Ανάκογλου, Μαγέφσκι - Ναζλίδης.

Αποστολή: Βασιλειάδης, Νέτο, Μαραγκός, Γεωργιάδης, Αμπντούν, Μεληκιώτης, Καϊκούτ.

Απόντες: Λόπεζ, Όστοϊτς, Μπατιόν, Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε, Μάνος (τραυματίες).

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο Στάδιο

Διαιτητής: Κιοτζένης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα