Πλήγμα με Τελάντερ!

Πλήγμα με Τελάντερ!

Νίκος Αθανασίου
Πλήγμα με Τελάντερ!

bet365

Ο Δανός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε ξανά από ίωση, δεν προπονήθηκε το Σάββατο και χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Η πιθανή ενδεκάδα του Στραματσόνι.

Σοκ την τελευταία στιγμή για τον Αντρέα Στραματσόνι! Ο Ράσμους Τελάντερ αν και είχε ξεπεράσει την ίωση στα μέσα της εβδομάδας, ανέβασε και πάλι πυρετό, δεν προπονήθηκε το Σάββατο και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έτσι, λοιπόν, θέλοντας και μη ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να διαφοροποιήσει την άμυνά του. Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Πράνιτς, δεξί ο Μέστο, ο Μολέδο είναι ο ''σίγουρος'' στόπερ και όπως όλα δείχνουν θα έχει παρτενέρ του τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Κουτρουμπής και Ζέκα αναμένεται να είναι τα αμυντικά χαφ, εκτός και αν μεταθέσει τον Έλληνα άσο στο κέντρο της άμυνας και προτιμήσει τον Λαγό για την μεσαία γραμμή. Βιγιαφάνιες, Καλτσάς, Αμπέντ αναμένεται να είναι η μεσοεπιθετική τριπλέτα(διεκδικεί θέση και ο Βλαχοδήμος) και στην κορυφή ο Μάρκους Μπεργκ. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο», ανοίγματα και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Πειραιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκης» για την 26η αγωνιστική.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Λέτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα