Έτοιμος και πλήρης ο Ατρόμητος για Αστέρα

Νίκος Μαρούδας
Έτοιμος και πλήρης ο Ατρόμητος για Αστέρα

bet365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα απουσίας.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους πάει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή το μεσημέρι στο Περιστέρι.

Ο Δέλλας, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, μιας και ο Φυτανίδης είναι ετοιμοπόλεμος και έτσι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1 που έχει καθιερώσει τον τελευταίο καιρό. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας, ενώ στις πτέρυγες θα είναι ο Μπίτολο στα αριστερά και ο Κιβρακίδης στα δεξιά. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Κεϊτά που επιστρέφει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό που ήταν τιμωρημένος, ενώ λίγο πιο μπροστά του θα είναι ο Ουσέρο. Ο Μπρίτο θα είναι δεκάρι, ενώ δεξιά θα ξεκινήσει ο Ματέι και αριστερά ο Σουμπίνιο, με τον Λε Ταλέκ να είναι ο μοναδικός προωθημένος επιθετικός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Θεοδωράκης, Κούρος, Θεολόγους, Νάτσος και Έμποου, οι οποίοι θα προπονηθούν κανονικά την Κυριακή.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Λημνιός, Μπαστακός, Ουσέρο, Γροντής, Ούμπιντες, Στότσεφ, Κεϊτά, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπρίτο, Σουμπίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα