Έτοιμος και πλήρης ο Ατρόμητος για Αστέρα

Έτοιμος και πλήρης ο Ατρόμητος για Αστέρα

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα απουσίας.

Έτοιμος και πλήρης ο Ατρόμητος για Αστέρα

Με όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους πάει στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή το μεσημέρι στο Περιστέρι.

Ο Δέλλας, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, μιας και ο Φυτανίδης είναι ετοιμοπόλεμος και έτσι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το 4-2-3-1 που έχει καθιερώσει τον τελευταίο καιρό. Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας, ενώ στις πτέρυγες θα είναι ο Μπίτολο στα αριστερά και ο Κιβρακίδης στα δεξιά. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Κεϊτά που επιστρέφει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό που ήταν τιμωρημένος, ενώ λίγο πιο μπροστά του θα είναι ο Ουσέρο. Ο Μπρίτο θα είναι δεκάρι, ενώ δεξιά θα ξεκινήσει ο Ματέι και αριστερά ο Σουμπίνιο, με τον Λε Ταλέκ να είναι ο μοναδικός προωθημένος επιθετικός.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Θεοδωράκης, Κούρος, Θεολόγους, Νάτσος και Έμποου, οι οποίοι θα προπονηθούν κανονικά την Κυριακή.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κοντοές, Μπίτολο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Λημνιός, Μπαστακός, Ουσέρο, Γροντής, Ούμπιντες, Στότσεφ, Κεϊτά, Λε Ταλέκ, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπρίτο, Σουμπίνιο.

Best of internet