Πέκχαρτ: «Οσο περισσότερα γκολ»

Πέκχαρτ: «Οσο περισσότερα γκολ»

Gazzetta team
Πέκχαρτ: «Οσο περισσότερα γκολ»

bet365

Νίκες για την ΑΕΚ και πολλά γκολ για τον ίδιο εύχεται ο Τόμας Πέκχαρτ.

Ο Τσέχος επιθετικός μίλησε στη Nova και ήταν σαφής σε ό,τι αφορά τον ομαδικό αλλά και ατομικό στόχο ως το τέλος της σεζόν.

«Νομίζω ότι παίζουμε καλύτερα στην έδρα μας αλλά ακόμα οι εμφανίσεις μας δεν είναι στο επίπεδο που εμείς θέλουμε αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βελτιωθούμε σ' αυτό τον τομέα. Σε ότι αφορά στο επόμενο παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα είχε νικηφόρο σερί πριν έρθω αλλά απ' την ώρα που ήρθα δεν τα έχουμε πάει τόσο καλά. Μπορούμε όμως να πάρουμε συνεχόμενες νίκες και είναι πολύ καλό να έχουμε θετικά αποτελέσματα πριν τα play off. Αναζητώ κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί για να παίξω και όταν παίζω θέλω να το διασκεδάζω. Θέλω να σκοράρω και φυσικά στόχος μου είναι να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα