Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 5-0

Gazzetta team
Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης 5-0

bet365

Λίγες μέρες πριν υποδεχθεί την Γιουβέντους για το Champions League, η Μπάγερν επικράτησε 5-0 της Βέρντερ και κρατά σφιχτά το στέμμα της στην Bundesliga.

Χωρίς τους Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι, Ντάγκλας Κόστα παράταξε τους Βαυαρούς ο Πεπ Γκουαρδιόλα όμως δεν αγχώθηκε καθόλου κόντρα σε μια εξαιρετικά ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό Βέρντερ. Η Μπάγερν δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και νίκησε πολύ χαλαρά 5-0 λίγο πριν την επίσκεψη της Γιουβέντους για τον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League. Δύο γκολ πέτυχε ο Τόμας Μίλερ, δύο ο Τιάγκο Αλκάνταρα, τρεις ασίστ έδωσε ο Κίνγκσλεϊ Κομάν. Αυτή ήταν η 11η σερί νίκη της Μπάγερν σε βάρος της Βέρντερ (41-4 τέρματα).

Μόλις στο 2’ δημιούργησαν την πρώτη τους φάση οι γηπεδούχοι, με τον Βίντβαλντ να σταματά το πλασέ του Κομάν μέσα από την περιοχή. Στο 7’ η Βέρντερ έκανε τη μοναδική προσπάθειά της μπροστά στην εστία του Νόιερ, ο οποίος μπλόκαρε την κεφαλιά του Βέστεργκααρντ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 9’ ήρθε το 1-0 όταν ο Κομάν έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τιάγκο πρόλαβε να βάλει πρώτος το πόδι του στην μπάλα (1-0). Το ματς ήταν ο απόλυτος μονόλογος παρά την ξεκούραση των μεγάλων αστεριών των πρωταθλητών.

Μπάγερν και Γιουβέντους κοντράρονται στο Μόναχο, με έπαθλο την πρόκριση στην οκτάδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 1.85 στην Interwetten, το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες.

Στο 16’ το σουτ του Κομάν μέσα από την περιοχή κόντραρε και πήγε έξω, όπως και αυτό του Ριμπερί στο 23’. Στο 24’ ήταν η σειρά του Γκέτσε να έχει ευκαιρία αλλά ο Βίντβαλντ έπεσε και έβγαλε με το ένα χέρι. Στο 30’ ο Μίλερ βγήκε μετά την υπέροχη πάσα του Λαμ αλλά πήγε πλάγια και δεν εκτέλεσε, όμως στο επόμενο λεπτό έγινε το 2-0. Ο Κομάν έφυγε πάλι από δεξιά και γύρισε στον Γερμανό επιθετικό ο οποίος με acrobatic τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην τελευταία φάση για το πρώτο μέρος ο Ριμπερί με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν ήθελε να σβήσει το ματς αλλά η Βέρντερ προσφερόταν για... θέαμα. Στο 48’ ο Τιάγκο είχε δοκάρι, στο 57’ το πολύ ωραίο αριστερό πλασέ του Ρόντε έφυγε έξω από το παραθυράκι και στο 61’ ο Κομάν δεν τα κατάφερε μετά το γύρισμα του Λαμ αφού ο Βίντβαλντ απέκρουσε. Στο 65’ έγινε το 3-0 όταν ο Τιάγκο εκτέλεσε κόρνερ προς το ημικύκλιο, ο Ριμπερί έκανε το βολέ, ο Βίντβαλντ απέκρουσε αλλά ο Μίλερ ήταν εκεί για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο επόμενο κομμάτι του ματς η Μπάγερν άφησε το πόδι από το γκάζι με αποτέλεσμα η επόμενες φάσεις να έρθουν στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο 86’ ο Γκάλβεθ έκανε τραγικό λάθος και ο Λεβαντόφσκι -που είχε μπει αλλαγή- πλάσαρε σωστά για το 24ο γκολ του στην Bundesliga (4-0) και στο 89’ η σουτάρα του Αλάμπα εκτός περιοχής πήγε στο κάθετο δοκάρι. Το τελικό 5-0 έγινε στο 90’ με τον Κομάν να φεύγει για ακόμα μια φορά από δεξιά και να δίνει στον Τιάγκο που δεν λάθεψε από κοντά.

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Αλάμπα, Μπενάτια, Κίμιχ (68’ Ραφίνια), Λαμ, Αλόνσο, Τιάγκο, Γκέτσε (54’ Ρόντε), Κομάν, Ριμπερί, Μίλερ (74’ Λεβαντόφσκι).

Βέρντερ Βρέμης (Βίκτορ Σκρίπνικ): Βίντβαλντ, Γκέμπρε Σελασιέ, Τζιλομποτζί, Σαντιάγο Γκαρσία (77’ Ουλίσες Γκαρσία), Βέστεργκααρντ, Γκάλβεθ, Βελίκοβιτς (46’ Λόρεντζεν), Γιαταμπαρέ, Οζτουνάλι (46’ Κλάινχαϊσλερ), Ούτζα, Γκρίλιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα