Χωρίς τέσσερις ο Ολυμπιακός

Χωρίς τέσσερις ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Χωρίς τέσσερις ο Ολυμπιακός

bet365

Χωρίς τους Ομάρ, Ντουρμάζ, Μπουχαλάκη και Ζντιέλαρ, αλλά με τον Ερνάνι στην αποστολή, θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (13/3, 19:30).

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό με τον Μάρκο Σίλβα να μην υπολογίζει τους Ντουρμάζ, Ομάρ, Μπουχαλάκη και Ζντιέλαρ. Και οι τέσσερις ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Πορτογάλος τεχνικός τους άφησε εκτός αποστολής.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε στου Ρέντη και η οποία περιελάμβανε πολλή τακτική.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σεμπά, αφού επιστρέφει ο Ερνάνι.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Λεβαντόφσκι το πρώτο γκολ στο παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ.

Την αποστολή αποτελούν οι Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας,Βούρος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα