Θεοδωρίδης: «Πρώτα το CAS για Πλατινί και μετά οι εκλογές στην UEFA»

Θεοδωρίδης: «Πρώτα το CAS για Πλατινί και μετά οι εκλογές στην UEFA»

bet365

Ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο Μπακού κάνοντας μεταξύ άλλων νύξη σε θέματα που αφορούν την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο Νο2 στην ιεραρχία της UEFA δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από Αζέρους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο Μπακού.

Ο ρεπόρτερ της ιστοσελίδας Qafqazinfo.az, Ελσέβερ Μεμέντοφ μετέφερε στο gazzetta.gr κάποιες από τις τοποθετήσεις του Έλληνα αξιωματούχου.

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Μισέλ Πλατινί αναφορικά με το πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές της UEFA για την ανάδειξη νέου προέδρου.

«Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό από την στιγμή που δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τον κ. Πλατινί. Θα πρέπει πρώτα να αποφανθεί το CAS και στη συνέχεια θα γίνουν οι εκλογές για την προεδρία της UEFA».

Ο «ισχυρός άνδρας» της UEFA, αναφέρθηκε και στο Financial Fair Play της UEFA. «Το Financial Fair Play θεσπίστηκε πριν από μερικά χρόνια. Μετά την εφαρμογή του αρκετοί επενδυτές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το ποδόσφαιρο, ενώ για κάποιους λειτούργησε υπέρ τους. Το θέμα είναι να προστατευθεί το ποδόσφαιρο.

Για παράδειγμα πριν από χρόνια επενδυτές υπόσχονταν χρήματα και στη συνέχεια η ομάδα χρεοκοπούσε υπό το βάρος των αποφάσεων. Πλέον όλες οι ομάδες γνωρίζουν ποια είναι τα κριτήρια τα οποία θα πρέπει να πληρούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα