Τσιώλης: «Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα»

Τσιώλης: «Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα»

Σύμφωνα με τον Σάκη Τσιώλη, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τσιώλης: «Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα»

ΜΙλώντας στη SportDay, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Σάκης Τσιώλης τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Είναι σαφές ότι τα παιχνίδια αυτά έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Θα είναι ένα παιχνίδι με ένταση όμως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να το τελειώσει. Αυτό το πιστεύω γιατί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός θα είναι πιο μαζεμένος και πιο υποψιασμένος» και συνεχίζει:

«Είναι σημαντικό ότι για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλος στόχος, μια και έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο έχει διακοπεί. Είναι μόνο αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μια τελευταία παράταση της φετινής ομάδας μπροστά στο κοινό της, στο Καραϊσκάκη. Αντίθετα, για τον Παναθηναϊκό υπάρχουν τα πλέι-οφ υπάρχουν και άλλοι στόχοι μπροστά». 

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Ιντερ - Μπολόνια και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

Από τον Ολυμπιακό ποιον ξεχωρίζει; «Ο Ολυμπιακός θα παίξει με όλα του τα όπλα, αλλά εγώ βλέπω τον Τσόρι Ντομίνγκες να κάνει τη διαφορά. Τον παρακολουθώ τελευταία και βλέπω ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση». 

Από τον Παναθηναϊκό; 

«Φυσικά ο Μπεργκ. Αυτός είναι το βαρόμετρο του Παναθηναϊκού και πλέον είναι σε καλή κατάσταση».

Best of internet