Πάει σε ειδικό ο Ζουκουλίνι

Πάει σε ειδικό ο Ζουκουλίνι

Θοδωρής Βασίλης
Πάει σε ειδικό ο Ζουκουλίνι

bet365

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι έχει βάλει στόχο την επιστροφή του στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκας και για τον λόγο αυτό πάει σε ειδικό γιατρό για να κάνει το θαύμα του.

Ο Αργεντινός άσος υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο σε μια προπόνηση της ΑΕΚ και ο ίδιος, όπως αναφέρει η Sportday, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Αργεντινή, για να επισκεφτεί τον Χόρχε Μπομπιτσίνο, τον οποίο οι συμπατριώτες του χαρακτηρίζουν μάγο γιατρό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Μπομπιτσίνο είναι κορυφαίος κινησιολόγος, ο οποίος έχει εμπειρία από τέτοιους τραυματισμούς όπως είναι αυτός του Ζουκουλίνι.

Ο 23χρονος άσος θέλει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να δώσει το παρών στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα