To πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League

To πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Ο Πανιώνιος που είναι στην 5η θέση αλλά δεν ξέρει αν θα πάρει άδεια για τα πλέι οφ κι οι Skoda Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός που κυνηγούν τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η θέση και την ευκαιρία να βρεθούν στην Ευρώπη!

Πριν το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, η 26η αγωνιστική της Super League μας... ζεσταίνει με αναμετρήσεις που βάζουν «φωτιά» στην 6η θέση.

Στις 15:00, ο Πανιώνιος, που ακόμη δεν ξέρει αν θα μπορεί να συμμετάσχει στα πλέι οφ, φιλοξενεί την Skoda Ξάνθη, που έχει να την νικήσει στη Νέα Σμύρνη εδώ και έξι χρόνια.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Οικονόμου λόγω καρτών, ενώ τελευταία στιγμή ο Τζανδάρης πρόλαβε και μπήκε στην αποστολή. Έτσι, θα έχουμε αλλαγές στην 11άδα, με τον Ουζουνίδη να πηγαίνει τον Κόρμπο στα στόπερ και να βάζει τον Καθάριο στα χαφ και όχι τον Τζανδάρη.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, δεξιά στην άμυνα ο Βαλεντίνος Βλάχος, αριστερά ο Τασουλής και οι Κόρμπος, Ρισβάνης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Σιώπης, Καθάριος και μπροστά τους Καραμάνος, Μπακασέτας, Μασούρας από δεξιά προς τα αριστερά. Στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 ο Ανσαριφάρντ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να κάνει με τον Βασιλακάκη, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Αντίθετα, ο Μπαξεβανίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Όσον αφορά την 11άδα, θα έχει κάποιες αλλαγές, με τον Φλίσκα να παίρνει τη θέση του Βασιλακάκη στα χαφ, ενώ θα επιστρέψουν οι Μπέρτος και Λουσέρο.

Συγκεκριμένα, ο Ζαρόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπέρτος δεξιά στην άμυνα, ο Γουάλας αριστερά και οι Λισγάρας, Καρυπίδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Φλίσκας, Λουσέρο και μπροστά τους δεξιά ο Σολτάνι, αριστερά ο Νιέτο και δεκάρι ο Ορφανίδης. Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου ο Καπετάνος.


Επόμενο ματς είναι αυτό της Καλλονής με τον ΠΑΣ. Η ομάδα των Ιωαννίνων έχει 31 βαθμούς, με νίκη πάει στους 34 και πιάνει τον Αστέρα Τρίπολης, που αύριο αγωνίζεται στο Περιστέρι.

Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει υποβιβαστεί και παίζει για το γόητρό της, αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για τους φιλοξενούμενους.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους: Βαλιό, Χιντασέλι, Ελλακόπουλο, Ξύδα και ο Μπουρούς.

Έτσι, ο Δαύκος θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, ο Τσαμπούρης δεξιά στην άμυνα, ο Γκόλιας αριστερά και οι Μίκιτς, Αναστασιάδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Καλτσάς, Μπλάζιτς και μπροστά τους δεξιά ο Μανούσος, αριστερά ο Γεωργίου και επιτελικός ο Φαβάλι. Στην κορυφή της επίθεσης στο 4-2-3-1 του τεχνικού της ΑΕΛΚ ο Μάρκοβιτς.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ακόστα, Μιχαήλ, ενώ εκτός είναι και ο Φερφελής, που δεν είναι στα πλάνα του. Πάντως, δεν πρόκειται να αλλάξει το 3-5-2, που έχει κάνει καλύτερο τον ΠΑΣ, με τον Μπέριο να παίρνει τη θέση του Μιχαήλ και τον Γιάκο αυτή του Ακόστα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Περιστερίδης και στην άμυνα οι Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπέριος από δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή δεξιά ο Στρούνα, αριστερά ο Ναδάλες, αμυντικά χαφ οι Τσουκαλάς, Λίλα και λίγο πιο μπροστά ο Γιάκος. Επιθετικό δίδυμο οι Μανιάς, Ίλιτς.


Το ματς που κλείνει το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτό του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ. Το Αγρίνιο δεν είναι εύκολο εμπόδιο, πόσω μάλλον για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπου δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική της περίοδο.

Στο πρώτο του ματς, ο Βλάνταν Ίβιτς θέλει να δει την ομάδα του να νικά. Αυτό όμως μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι, μιας κι ο Παναιτωλικός με τους τρεις βαθμούς θα πιάσει τον Αστέρα και θα περιμένει.

Για τους γηπεδούχους, ο Γιάννης Ματζουράκης, καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους τραυματίες Κουτρομάνο, Αλεξίεβιτς, Παπάζογλου και τον τιμωρημένο Κάπελ. Δίχως να είναι και σίγουρο, αναμένεται να κάνει μικρές αλλαγές στην 11άδα, με πιο πιθανή να είναι αυτή που ακολουθεί σε σχηματισμό 4-1-4-1.

Αυτή, λοιπόν, θέλει τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μύγα δεξιά στην άμυνα, τον Κέβιν αριστερά και τους Μάκο, Κούσα στα στόπερ. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Πάουλο και μπροστά του δεξιά ο Κλέσιο, αριστερά ο Μουνιός και εσωτερικοί χαφ οι Ουάρντ, Φερέιρα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρκόφσκι.

Ο Ίβιτς έχει πολλές απουσίες να αντιμετωπίσει με τους Γλύκο, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Τσίμιροτ, Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐα, Κωνσταντινίδη, Σκόνδρα, Γκολάσα να είναι εκτός με τραυματισμούς, ενώ δεν υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Μακ.

Έτσι, το 3-5-2 θα γίνει 4-3-3 στο Αγρίνιο, με τον Βελλίδη να παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ, τον Κίτσιου να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Λέοβατς το αριστερό και τους Τζαβέλλα, Μαλεζά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης και στην επίθεση δεξιά ο Πέλκας, αριστερά ο Μυστακίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

12/3

Πανιώνιος-Skoda Ξάνθη (15:00)
Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (19:30)

13/3

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Ηρακλής-Βέροια (17:15)
Λεβαδειακός-Πλατανιάς (17:15)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30)

14/3

ΑΕΚ-Πανθρακικός (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα