Πιθανότα ίδια... συνταγή από Ελευθερόπουλο

Πιθανότα ίδια... συνταγή από Ελευθερόπουλο

Νίκος Τσιώκος
Πιθανότα ίδια... συνταγή από Ελευθερόπουλο

bet365

Δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι ο Ελευθερόπουλος στην 11άδα της Βέροιας κόντρα στον Ηρακλή, ενώ το ερώτημα είναι αν θα μείνει ξανά στον πάγκο ο Αμπντούν. Αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα του «Ελέ».

Τα πλάνα του καταστρώνει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ο τεχνικός της Βέροιας δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στην 11άδα που παρέταξε απέναντι στον Λεβαδειακό, αν και παραμένει το ερώτημα αν θα μείνει ξανά στον πάγκο ο Αμπντούν.

Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι δε θα πάρει φανέλα βασικού, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην αυριανή τελευταία πρωινή προπόνηση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (13/3). Με το τέλος αυτής, ο «Ελέ» θα ανακοινώσει την αποστολή και σε αυτή θα φανεί αν θα βρεθεί ο Δημήτρης Μάνος.

Ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά» έχει ήδη να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες και στη λίστα προστέθηκε ο 21χρονος επιθετικός, καθώς έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ακολούθησε ατομικό και το Σάββατο (12/3) θα κριθεί αν είναι έτοιμος. Ατομικό συνέχισαν και οι Μπατιόν, Λόπεζ, Όστοϊτς, ενώ την αποκατάστασή τους συνέχισαν οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, Ετζενγκέλε.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ασκήσεις εκπαιδευτικών τετραγώνων και τελειώματα φάσεων. Έτσι, στον σύλλογο της Ημαθίας ελπίζουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα