Ψάχνει το πρώτο... τρίποντο του Ίβιτς

Ψάχνει το πρώτο... τρίποντο του Ίβιτς

bet365

Ο Τούντορ αποτελεί παρελθόν, ο Ίβιτς είναι στον πάγκο και ο ΠΑΟΚ ψάχνει την πρώτη νίκη του με τον Σέρβο στον πάγκο κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Σε μία περίοδο, που είναι... φρέσκα τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και υπάρχει νέος προπονητής στον πάγκο, ο ΠΑΟΚ ψάχνει τη νίκη στην πρώτη του Βλάνταν Ίβιτς, αφού ο Ίγκορ Τούντορ αποτελεί παρελθόν, κόντρα στον μαχητικό Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Τέσσερις απουσίες, μικρές αλλαγές στην 11άδα

Ο Γιάννης Ματζουράκης καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους τραυματίες Κουτρομάνο, Αλεξίεβιτς, Παπάζογλου και τον τιμωρημένο Κάπελ. Δίχως να είναι και σίγουρο, αναμένεται να κάνει μικρές αλλαγές στην 11άδα, με πιο πιθανή να είναι αυτή που ακολουθεί σε σχηματισμό 4-1-4-1.

Αυτή, λοιπόν, θέλει τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια, τον Μύγα δεξιά στην άμυνα, τον Κέβιν αριστερά και τους Μάκο, Κούσα στα στόπερ. Μοναδικό αμυντικό χαφ ο Πάουλο και μπροστά του δεξιά ο Κλέσιο, αριστερά ο Μουνιός και εσωτερικοί χαφ οι Ουάρντ, Φερέιρα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μαρκόφσκι.

Καρέ απουσιών και 4-3-3

Στον αντίποδα, πέραν της πίεσης του πρώτου ματς στον πάγκο, ο Ίβιτς έχει να αντιμετωπίσει και το... καρέ των απουσιών. Ο ΠΑΟΚ φέτος θυμίζει... νοσοκομείο, με τους Γλύκο, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Τσίμιροτ, Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐα, Κωνσταντινίδη, Σκόνδρα, Γκολάσα να είναι εκτός με τραυματισμούς, ενώ δεν υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Μακ.

Έτσι, το 3-5-2 θα γίνει 4-3-3 στο Αγρίνιο, με τον Βελλίδη να παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ, τον Κίτσιου να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, τον Λέοβατς το αριστερό και τους Τζαβέλλα, Μαλεζά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης και στην επίθεση δεξιά ο Πέλκας, αριστερά ο Μυστακίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παναιτωλικός (10ος, 31 β.) - ΠΑΟΚ (4ος, 38 β.): Σάββατο 12/3 19:30, Novasports1

Παναιτωλικός (4-1-4-1): Κυριακίδης - Μύγας, Μάκος, Κούσας, Κέβιν - Πάουλο - Κλέσιο, Ουάρντα, Φερέιρα, Μουνιός - Μαρκόφσκι.

Αποστολή: Κόρσιενς, Ρουσκουγέδα, Ρουμπουλάκου, Κωνσταντινόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Κριστιάνο.

Απόντες: Κουτρομάνος, Αλεξίεβιτς, Παπάζογλου (τραυματίες), Κάπελ (τιμωρημένος).

ΠΑΟΚ (4-3-3): Βελλίδης - Κίτσιου, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς - Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης - Πέλκας, Αθανασιάδης, Μυστακίδης.

Αποστολή: Μελίσσας, Βίτορ, Κοροβέσης, Σάμπο, Αντόνις, Δημητριάδης, Κάκκο.

Απόντες: Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Τσίμιροτ, Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐας, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Γκολάσα (τραυματίες), Μακ (τιμωρημένος).

Γήπεδο: Παναιτωλικού (Αγρίνιο)

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα