Χέρτα - Σάλκε 2-0

Gazzetta team
Χέρτα - Σάλκε 2-0

bet365

Η Χέρτα πήρε νίκη για... σεντόνι, επικράτησε 2-0 της Σάλκε και αύξησε τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έσπασαν... κατάρα 13 αγώνων!

Οκτώ χρόνια και... 13 ματς αργότερα, η Χέρτα κατάφερε να σπάσει την κατάρα, επικράτησε 2-0 της Σάλκε κι έκανε τεράστια άλμα για την έξοδό της στο Champions League. Η τελευταία εντός έδρας νίκη απέναντι στους «βασιλικούς μπλε» ήταν το 2009, είχε χάσει στα 13 τελευταία, αλλά το βράδυ της Παρασκευής ήταν ουσιαστική και πήρε αυτό που ήθελε. Στο +4 από την 4η Σάλκε και το σεντόνι ήρθε πιο κοντά!

Η Χέρτα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 9' έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, ωστόσο, το πλασέ του Ντάριντα μπλόκαρε ο Φάρμαν! Η Σάλκε έγινε πιο επιθετική, ωστόσο η Χέρτα ήταν αυτή που απειλούσε. Ο Τσιγκέρτσι με σουτάρα έστειλε μήνυμα και στο 42' ήρθε το γκολ! Ο Καλού πέρασε πολύ ωραία στον Χαραγκούτσι, ο Ιάπωνας άφησε στον Ιμπίσεβιτς που πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 53' ο Νόϊστεντερ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Η Χέρτα αντέδρασε και στο 82' ο Σταρκ με καρφωτή κεφαλιά από κόρνερ του Ντάριντα διαμόρφωσε το 2-0! Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ, αλλά η σουτάρα του Τσιγκέρτσι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Η Σάλκε είχε κι αυτή μια μεγάλη ευκαιρία στο 90' , όμως το σουτ του Σαμ βρήκε το δοκάρι του Γιαρστάιν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα