Χωρίς Ακόστα, Μιχαήλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Ακόστα, Μιχαήλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Χωρίς τους τιμωρημένους Ακόστα, Μιχαήλ και τον Φερφελή, που δεν υπολογίζεται, αναχώρησε για τη Μυτιλήνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλλονή, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα ο Μανιάς, δεν αλλάζει το 3-5-2 ο Πετράκης.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη (12/3 17:15) ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε για το νησί της Λέσβου.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ» δεν έχει στη διάθεσή του τους Ακόστα, Μιχαήλ, που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, ενώ εκτός είναι και ο Φερφελής, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Από εκεί και πέρα, ο Μανιάς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Γιάκος, Λίλα, Κούτρης, Νικολιάς, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Στρούνα, Μανιάς, Μπέριος, Καρανίκας, Ίλιτς, Ναδάλες, Κοζορώνης.

Μπέριος αντί Μιχαήλ, Γιάκος αντί Ακόστα

Πάντως, ο Πετράκης δεν αλλάζει το 3-5-2 που έχει εφαρμόσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον Μπέριο να παίρνει τη θέση του Μιχαήλ και τον Γιάκο αυτή του Ακόστα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Περιστερίδης και στην άμυνα οι Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπέριος από δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή δεξιά ο Στρούνα, αριστερά ο Ναδάλες, αμυντικά χαφ οι Τσουκαλάς, Λίλα και λίγο πιο μπροστά ο Γιάκος. Επιθετικό δίδυμο οι Μανιάς, Ίλιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα