Χωρίς Ακόστα, Μιχαήλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Ακόστα, Μιχαήλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τους τιμωρημένους Ακόστα, Μιχαήλ και τον Φερφελή, που δεν υπολογίζεται, αναχώρησε για τη Μυτιλήνη, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλλονή, ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα ο Μανιάς, δεν αλλάζει το 3-5-2 ο Πετράκης.

Χωρίς Ακόστα, Μιχαήλ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη (12/3 17:15) ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, με το πέρας της οποίας ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή που ταξίδεψε για το νησί της Λέσβου.

Ο τεχνικός του «Άγιαξ» δεν έχει στη διάθεσή του τους Ακόστα, Μιχαήλ, που είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών, ενώ εκτός είναι και ο Φερφελής, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Από εκεί και πέρα, ο Μανιάς ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και είναι κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Γιάκος, Λίλα, Κούτρης, Νικολιάς, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Στρούνα, Μανιάς, Μπέριος, Καρανίκας, Ίλιτς, Ναδάλες, Κοζορώνης.

Μπέριος αντί Μιχαήλ, Γιάκος αντί Ακόστα

Πάντως, ο Πετράκης δεν αλλάζει το 3-5-2 που έχει εφαρμόσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον Μπέριο να παίρνει τη θέση του Μιχαήλ και τον Γιάκο αυτή του Ακόστα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Περιστερίδης και στην άμυνα οι Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μπέριος από δεξιά προς τα αριστερά. Στη μεσαία γραμμή δεξιά ο Στρούνα, αριστερά ο Ναδάλες, αμυντικά χαφ οι Τσουκαλάς, Λίλα και λίγο πιο μπροστά ο Γιάκος. Επιθετικό δίδυμο οι Μανιάς, Ίλιτς.

Best of internet