Τρεις απουσίες στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Τρεις απουσίες στον Πανθρακικό

bet365

Τρεις απουσίες είχε η σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού, καθώς ο Τζάνης συνέχισε την αποκατάστασή του, ο Ζδράβος ταλαιπωρείται από ίωση και ο Μεχία αναχώρησε για τις Ονδούρες.

Με μία προπόνηση την Παρασκευή (11/3) συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού ενόψει του αγώνα για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε αυτή ο Γιάννης Χατζηνικολάου είδε τους Τζάνη, Ζδράβο, Μεχία να απουσιάζουν.

Ο πρώτος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του και είναι οριστικά εκτός, ο δεύτερος απουσίασε λόγω γρίπης και ο τελευταίος αναχώρησε για τις Ονδούρες για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα δύο ματς με το Ελ Σαλβαδόρ στις 25 και 29 Μαρτίου στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε παιχνίδια 5-2 με μπάλα, ασκήσεις ταχυδύναμης και τακτική σε δύο γκρουπ παικτών, που με το τέλος αυτής παρακολούθησαν και βίντεο.

Από εκεί και πέρα, σε κανονικούς ρυθμούς έχουν επιστρέψει από την Πέμπτη (10/3) οι Χρήστου, Μελίσσης, που πιθανότατα θα είναι και στην αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας (14/3). Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο τεχνικός των ακριτών υπολογίζει εκ νέου στον Χασομέρη, ο οποίος εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών και επιστρέφει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα