ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ασπίδα στην ομάδα μας»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ασπίδα στην ομάδα μας»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Ασπίδα στην ομάδα μας»

Υπό το φόβο προβοκάτσιας ο Ολυμπιακός ζητά από τους φιλάθλους του να περιφρουρήσουν, με την συμπεριφορά τους, την ομάδα του Πειραιά.  

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι και ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του καλεί τους φιλάθλους του συλλόγου να προστατεύσουν με τη συμπεριφορά τους την ομάδα. Μάλιστα, οι Πειραιώτες έχουν αποστείλει επιστολή στο Υπουργείο Πολιτισμού και στον κ. Κοντονή , στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου, αλλά και στο αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13.3.2016, μεταξύ της ομάδας μας και του Παναθηναϊκού, γνωστοποιεί στους φιλάθλους μας ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες πως άτομα εκτός της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προσέφεραν χρηματικά ποσά, σε άτομα που σχεδιάζουν να ενεργήσουν κακόβουλα εις βάρος της ομάδας μας, με ρίψεις αντικειμένων ή φωτοβολίδων ευθείας βολής, ώστε να προκαλέσουν συνθήκες διακοπής του αγώνα.

Προκειμένου να αποτραπούν τέτοιου είδους ενέργειες, απευθυνθήκαμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές, αλλά και διακηρύξαμε την θέλησή μας να συνεργαστούμε μαζί τους για την εφαρμογή κάθε μέτρου, που θα διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Για να το επιτύχουμε, καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν, με την συμπεριφορά τους, την ομάδα μας, αποτρέποντας οποιονδήποτε θα επιχειρήσει να την βλάψει με τις πιο πάνω ενέργειες. Πρέπει όλοι να έχουν τα μάτια τους και στον διπλανό τους και να είναι σε εγρήγορση.

Όλοι μαζί σα γροθιά και κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, την Κυριακή το απόγευμα, πρέπει να είμαστε ΑΣΠΙΔΑ για το γήπεδο μας και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας».

Best of internet