Χωρίς Βασιλακάκη η Ξάνθη

Χωρίς Βασιλακάκη η Ξάνθη

Χωρίς Βασιλακάκη η Ξάνθη

Χωρίς τον τιμωρημένο Βασιλακάκη θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη, με τον Φλίσκα να παίρνει τη θέση του στην 11άδα. Επιστροφή για Μπέρτο, Λουσέρο.

Με μία προπόνηση την Παρασκευή (11/3), ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ξάνθη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (12/3 15:00). Με το πέρας αυτής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Βασιλακάκη.

Αντίθετα, συμπεριέλαβε σε αυτή τον Μπαξεβανίδη, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γούτας, Φλίσκας, Παπαστεριανός, Καμαρά, Ορφανίδης, Σολτάνι, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Λουσέρο, Καπετάνος και Σκούρτης.

Θα καταφέρει να πάρει φύγει με νίκη από τη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη; Σε απόδοση 3.60 στην Sportingbet το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Φλίσκας αντί Βασιλακάκη, επιστροφή για Μπέρτο, Λουσέρο

Όσον αφορά την 11άδα, θα έχει κάποιες αλλαγές, με τον Φλίσκα να παίρνει τη θέση του Βασιλακάκη στα χαφ, ενώ θα επιστρέψουν οι Μπέρτος και Λουσέρο. Συγκεκριμένα, ο Ζαρόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπέρτος δεξιά στην άμυνα, ο Γουάλας αριστερά και οι Λισγάρας, Καρυπίδης στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Φλίσκας, Λουσέρο και μπροστά τους δεξιά ο Σολτάνι, αριστερά ο Νιέτο και δεκάρι ο Ορφανίδης. Μοναδικός προωθημένος στο 4-2-3-1 του Λουτσέσκου ο Καπετάνος.

Best of internet