Κοντά στους πρόσφυγες η ΑΕΛ (pics)

Κοντά στους πρόσφυγες η ΑΕΛ (pics)

Κοντά στους πρόσφυγες η ΑΕΛ (pics)

Κοντά στους πρόσφυγες βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ, που αποφάσισε να συνδράμει στις προσπάθειες του Δήμου Λαρισαίων στην παραμονή και διαβίωσή τους.

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η ΑΕΛ, καθώς η ΠΑΕ αποφάσισε να συνδράμει στις προσπάθειες του Δήμου Λαρισαίων για την παραμονή και διαβίωση των προσφύγων που φιλοξενούνται στον χώρο του πρώην εργοστασίου «Ρόκα».

Γι' αυτό και αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το μεσημέρι της Κυριακής (13/3) τους πρόσφυγες για να βρεθεί στο πλευρό τους και να μοιράσουν μπάλες. Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας πρότεινε τα μικρά παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να δουν όλους τους εντός έδρας αγώνες των «βυσσινί» για όσο χρονικό διάστημα παραμείνουν στην πόλη της Λάρισας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ

Στα πλαίσια της πανανθρώπινης αλληλεγγύης και της αρχέγονης των Ελλήνων φιλοξενίας, για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε να συνδράμει στις προσπάθειες και του Δήμου Λαρισαίων, όσον αφορά στην παραμονή και διαβίωση των προσφύγων που φιλοξενούνται ήδη στον χώρο του πρώην εργοστασίου "Ρόκα".

Έτσι το μεσημέρι της Κυριακής (13/3), μετά το φιλικό με την ομάδα των Νέων στα Δέντρα, αντιπροσωπεία παικτών της ΠΑΕ ΑΕΛ θα επισκεφθεί τα προσφυγόπουλα δωρίζοντάς τα 15 μπάλες ποδοσφαίρου. Επίσης τα μικρά παιδιά των προσφύγων, μπορούν -μετά από πρόταση του κ. Αλέξη Κούγια- να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ, εφόσον το θελήσουν και για όσο διάστημα θα παραμείνουν φιλοξενούμενα στη Λάρισα.

Best of internet