Πρώτη... δοκιμασία για Ίβιτς με απουσίες

Πρώτη... δοκιμασία για Ίβιτς με απουσίες

Gazzetta team
Πρώτη... δοκιμασία για Ίβιτς με απουσίες

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, με τον Βλάνταν Ίβιτς ν' αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα λόγω των απουσιών μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας στη θέση του Ιγκόρ Τούντορ.

Το σημερινό πρόγραμμα του «δικεφάλου του βορρά» περιελάμβανε πολλή δουλειά στον τομέα της τακτικής.

Εκεί είναι που ο Ίβιτς έχει επικεντρώσει την προσπάθειά του προκειμένου να περάσει στους ποδοσφαιριστές τον δικό του τρόπο προσέγγισης γύρω από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας.

Έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, έτσι ώστε η ομάδα του να γλιτώσει πιθανούς κινδύνους και να μπορέσει να βρει δίχτυα από τα φάουλ ή τα κόρνερ που κερδίζει.

Οι Γλύκος, Ζάιρο, Ροντρίγκεςκαι Τσίμιροτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Μπερμπάτοφ, Χατζηισαΐας και Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο.

Επιπλέον, τ' αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκαν οι Σκόνδρας και Γκολάσα έδειξαν πως ο πρώτος ταλαιπωρείται από μια απλή τενοντίτιδα κι ο δεύτερος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι:

Βελλίδης ,Μελίσσας , Βίτορ , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κοροβέσης , Κίτσιου ,Χαρίσης , Κάτσε , Τζιόλης , Σάμπο , Αντόνις , Μυστακίδης , Πέλκας ,Δημητριάδης, Κάκκο, Αθανασιάδης.

Η αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς με προορισμό το Άκτιο κι έπειτα οδικώς για το Αγρίνιο.

Να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Βλάντας Ιβιτς; Στο 2.20 προσφέρει η Interwetten, τη νίκη του «Δικεφάλου».

*Στο τιμ του Βλάνταν πρώτος γυμναστης θα είναι ο Δανιηλιδης. Ο Πάολο Αρτικο θα παραμείνει ως δεύτερος γυμναστης υπεύθυνος για την αποκατάσταση των παικτών ο Γρηγόρης Καβαλιερατος θα είναι βοηθός μαζί με τον Μιρο Σναουτσνερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα