Ο Μίχελ θα επιλέξει «αλλά ως εκεί»…

Ο Μίχελ θα επιλέξει «αλλά ως εκεί»…

Ο Μίχελ θα επιλέξει «αλλά ως εκεί»…

bet365

«Τρέχουν» στον ΠΑΟΚ να… σβήσουν τη φωτιά, που «άναψε» η απομάκρυνση του Ιγκόρ Τούντορ. Βλέπετε, η προπονητολογία είναι στο φόρτε της στην Τούμπα.

Ο Λούμπος Μίχελ επιφορτισμένος με το «χτίσιμο» της νέας ομάδας έχει αναλάβει (και) το θέμα του νέου προπονητή. Η επιλογή θα είναι δική του και η απόφαση του Σαββίδη, όμως εκτός από κάποιες διερευνητικές συζητήσεις που είναι λογικό να έχουν γίνει «δεν υπάρχει καμία συμφωνία και κανένας προπονητής δεν έχει κλείσει», επιμένουν να λένε στην Τούμπα.

Κάποιες κουβέντες, γύρω από το συγκεκριμένο θέμα του νέου προπονητή, ειπώθηκαν και στην τελευταία συνάντηση της διοίκησης με τους εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής των Συνδέσμων, χωρίς να προκύπτει από πουθενά οριστική συμφωνία με κάποιον προπονητή.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος δεν θέλει με τίποτα, μέσα στη… φωτιά που άναψε μετά το διαζύγιο με τον Τούντορ, να «καεί» το χαρτί του Βλάνταν Ίβιτς. Το ξεκαθάρισε πρώτα απ’ όλα στον ίδιο τον Σέρβο προπονητή, το είπε και στους ποδοσφαιριστές σε μια προσπάθεια να τους πείσει ότι «η χρονιά δεν έχει τελειώσει…».

Η προπονητολογία, πάντως, αρχίζει επικίνδυνα να ζυγώνει στην Τούμπα και να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης. Μέχρι και οι ποδοσφαιριστές στις συζητήσεις που κάνουν αναρωτιούνται «έχουμε κλείσει νέο προπονητή;». Λογικό είναι…

Τα ονόματα που ακούγονται είναι λίγο πολύ γνωστό εδώ και πολύ καιρό, χιλιογραμμένα και χιλιοειπωμένα. Δεν «ανακαλύπτει κανείς την Αμερική», αν υποστηρίξει, ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να συμφωνήσει από τώρα με τον Φερνάντο Σάντος, τον οποίο είχε κλείσει το καλοκαίρι του 2014, αλλά ο Σαββίδης επέλεξε την τελευταία στιγμή να ακυρώσει την συμφωνία μαζί του και να προτιμήσει τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Η πλειοψηφία του κόσμου είναι υπέρ της επιστροφής του 62χρονου Πορτογάλου, η παρουσία του οποίου θα ηρεμήσει κατά πολύ όλο το σύστημα γύρω από τον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα του δεν είναι και τόσο απλό.

Εχει να κάνει με αρκετές παραμέτρους (πχ. σε ποια θέση θα τερματίσει ο ΠΑΟΚ και πότε θα ξεκινήσει στα προκριματικά του Europa League) από την στιγμή που θεωρητικά ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro της Γαλλίας ακόμη και έως τις 10 Ιουλίου όταν και θα διεξαχθεί ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Πάντως το όνομα του Σάντος είναι αυτό που ακούγεται και συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλο στην Τούμπα. Αυτό είναι αλήθεια…

Στη… λίστα έχει μπει από τον Ιανουάριο και το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου, του Ρουμάνου προπονητή της Ξάνθης, λόγω της σχέσης που έχει ο Μίχελ με τον πατέρα του, Μιρτσέα, από τα κοινά χρόνια τους στη Σαχτάρ, αλλά και της καλής εντύπωσης που έχουν σχηματίσει στον ΠΑΟΚ για τον 47χρονο τεχνικό.

Αν θέλουμε να πάμε και πιο κάτω, το μόνο εύκολο, μπορούμε να σταθούμε και στο όνομα του Λάζλο Μπόλονι, με τον Ρουμάνο να έχει το δικό του κοινό στην Τούμπα, να είναι ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας με την Αλ Ιτιχάντ, αλλά ως εκεί…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα