Εκτός με Ηρακλή οι Όστοϊτς και Εντζεγκέλε
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Οι Όστοϊτς και Εντζεγκέλε απουσίασαν ξανά από την προπόνηση της Βέροιας και οι τραυματισμοί τους δεν τους επιτρέπουν να είναι έτοιμοι με Ηρακλή.
Ο Όστοϊτς δεν προλαβαίνει τελικά τον Ηρακλή. Έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.
Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει Πλατανιά. Εκτός και ο Εντζενγκέλε για τη Βέροια, που έχει διάστρεμμα και θα μείνει 2 εβδομάδες έξω.
Επίσης ασκήσεις κατοχής μπάλας και δίτερμα στο 1/2 του γηπέδου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και οι Μπατιόν και Λόπεθ Πέρεθ. Πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν και οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος και Εντζεγκέλε.
Η προετοιμασία της ομάδας της Ημαθίας θα συνεχιστεί την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ.
* Κλήση της Εθνικής ομάδας των Κομόρων δέχθηκε ο Γιούσουφ ένοψει των νοκ-άουτ αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2017 εναντίον της Μποτσουάνα στις 24/03 και 27/03.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
