Εκτός με Ηρακλή οι Όστοϊτς και Εντζεγκέλε

Νίκος Τσιώκος
Εκτός με Ηρακλή οι Όστοϊτς και Εντζεγκέλε

bet365

Οι Όστοϊτς και Εντζεγκέλε απουσίασαν ξανά από την προπόνηση της Βέροιας και οι τραυματισμοί τους δεν τους επιτρέπουν να είναι έτοιμοι με Ηρακλή.
Ο Όστοϊτς δεν προλαβαίνει τελικά τον Ηρακλή. Έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και αναμένονται άμεσα τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.
Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει Πλατανιά. Εκτός και ο Εντζενγκέλε για τη Βέροια, που έχει διάστρεμμα και θα μείνει 2 εβδομάδες έξω.
Επίσης ασκήσεις κατοχής μπάλας και δίτερμα στο 1/2 του γηπέδου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και οι Μπατιόν και Λόπεθ Πέρεθ. Πρόγραμμα αποκάταστασης συνέχισαν και οι Βεργώνης, Κόλα, Νάστος και Εντζεγκέλε.
Η προετοιμασία της ομάδας της Ημαθίας θα συνεχιστεί την Παρασκευή με πρωινή προπόνηση (11:30) στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ.
* Κλήση της Εθνικής ομάδας των Κομόρων δέχθηκε ο Γιούσουφ ένοψει των νοκ-άουτ αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα 2017 εναντίον της Μποτσουάνα στις 24/03 και 27/03.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα