Ιβιτς: «Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα»

Ιβιτς: «Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα»

Ιβιτς: «Αυτός ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα»

bet365

Ο Βλαταν Ίβιτς με αφορμή την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό μίλησε για την μεταγραφή του στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά και για τα θετικά στοιχεία που προσπαθεί να βρει και να περάσει στους παίκτες.

Ο Σέρβος τεχνικός με δηλώσεις του στη Nova, αρχικά είπε τα εξής: «Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, ξέρω την ομάδα, είμαι εδώ τρία χρόνια. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες, είμαι θετικός άνθρωπος και αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά. Αυτά που θα ζητήσω στην προπόνηση αυτά πρέπει να κάνουν οι παίκτες και στους αγώνες. Είναι καλοί παίκτες, δεν είναι τυχαία εδώ, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πολύ δουλειά μπροστά μας.

Για την έλλειψη χρόνου είπε: «Προσπαθώ να μην δίνω σημασία στα προηγούμενα ματς, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε και προσπαθώ να βρω θετικά στοιχεία και αυτό να το περάσω και στους παίκτες. Η ομάδα έχει ποιότητα και η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

Με το... δεξί θέλει να ξεκινήσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Ιβιτς. Η νίκη του «δικεφάλου» στο Αγρίνιο βρίσκεται σε απόδοση 2.25 στην Novibet.

Για την πρόταση του ΠΑΟΚ: «Σκέφτομαι το μέλλον προσωπικά και θέλω το βήμα παραπάνω, τώρα μου δίνεται μια ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τη σωστή δουλειά για να έρθει η επίτευξη των στόχων.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/3) με αντίπαλο τον Παναιτωλικό είπε τα εξής: «Έχω εικόνα για τον Παναιτωλικό, είναι μια δύσκολη έδρα και η πρώτη εικόνα που έχω είναι πως θα είναι δύσκολο ματς αλλά εμένα με νοιάζει το πώς θα είναι η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία, να είμαστε ζωντανοί και να βγάλουμε ένα καλό παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα