Προσπάθεια Λίγκας για συνάντηση με Κοντονή

Προσπάθεια Λίγκας για συνάντηση με Κοντονή

Προσπάθεια Λίγκας για συνάντηση με Κοντονή

Ο Κοντονής πήρε στα χέρια του επιστολή της Λίγκας με ανοιχτή ατζέντα για θέματα του ποδοσφαίρου και για το Κύπελλο. Θετικός σε οποιαδήποτε συνάντηση αλλά αποφασίζει την Παρασκευή.

Στις 18.00 έφτασε στα χέρια του Υπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, επιστολή από την Super League. Μέσω αυτής του ζητήθηκε να τον επισκεφθεί αντιπροσωπεία της Λίγκας. 
 
Με ανοιχτή ατζέντα, καθώς οι άνθρωποι της Λίγκας θέλου να συζητήσουν για διάφορα θέματα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από το Υπουργείο η Λίγκα έθεσε και θέμα επανέναρξης του Κυπέλλου στην επιστολή που έστειλε. Ο Σταύρος Κοντονής θα εξετάσει το αίτημα και θα αποφασίσει το τι θα κάνει την Παρασκευή. Είναι θετικός όμως σε μία τέτοια προοπτική: στο να συναντηθεί δηλαδή με τους ανθρώπους της Λίγκας. Όπως επίσης ήταν εξαρχής θετικός στο να δεχθεί την εξαμελή επιτροπή, όταν και όποτε αυτή συγκροτηθεί.
 
Σχετικά με το Κύπελλο πάντως συνεχίζει να μην είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω. Δεν προτίθεται να αλλάξει γνώμη και ως εκ τούτου την απόφασή του. Υπάρχει επίσης η απορία με ποια αρμοδιότητα η Λίγκα ζητάει να ξεκινήσει πάλι το Κύπελλο (σ.σ. δεν είναι διοργανώτρια αρχή και υπεύθυνη, όπως είναι η ΕΠΟ). Πάντως - όπως έχουμε γράψει ξανά - εάν κυλήσουν όλα ομαλά στο ντέρμπι τότε ίσως ο Σταύρος Κοντονής σκεφτεί πάλι το θέμα του Κυπέλλου.

Best of internet