ΠΑΟΚ: Ψάχνει την ανάκαμψη

ΠΑΟΚ: Ψάχνει την ανάκαμψη

bet365

Ο Βλάταν Ίβιτς στη σημερινή προπόνηση δούλεψε πάνω στην αγωνιστική λειτουργία της ομάδας, αλλά και στο τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα ανακάμψει το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να περάσει στους ποδοσφαιριστές τη δική του φιλοσοφία γύρω τον τρόπο αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας και μάλιστα άμεσα προσπαθεί ο Βλάνταν Ίβιτς. Η ανάκαμψη, άλλωστε, είναι το ζητούμενο και το παιχνίδι του Σαββάτου (12.03) με τον Παναιτωλικό αποτελεί ένα δύσκολο και σημαντικό τεστ. Έτσι, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να δουλεύει τόσο για την προετοιμασία του αγώνα όσο και για την αλλαγή των βασικών αρχών του παιχνιδιού του Δικεφάλου στο υπόλοιπο της σεζόν».

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν πάνω στη φυσική κατάσταση και την εκρηκτικότητα. Το μενού είχε ασκήσεις για την ανάπτυξη από την αμυντική γραμμή, για κυκλοφορία της πάλας, τελειώματα και γεμίσματα από τα άκρα και ολοκληρώθηκε με τακτική για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Σε ότι έχει να κάνει με τους τραυματίες οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Δημήτρης Χατζηισαΐας , Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο, ο Γκόικο Τσίμιροτ τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ οι Παναγιώτης Γλύκος , Ζάιρο , Γκάρι Ροντρίγκες συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Γιάννης Σκόνδρας , Εγιάλ Γκολάσα έμειναν προληπτικά στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και τους προσαγωγούς αντίστοιχα, ενώ θα υποβληθούν σήμερα (10/3) σε μαγνητική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα