Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από συνεταίρους»

Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από συνεταίρους»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης επιβεβαίωσε ότι μέσω του Ιβάν Σαββίδη έμαθε ότι θα αποχωρήσει ο Ιγκόρ Τούντορ από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην συμμαχία των τριών μεγάλων.

Θεοδωρίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από συνεταίρους»

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στο Metropolis 95,5: 

Από που κατάλαβε ότι θα φύγει ο Τούντορ: «Δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβω, έγινε φανερά μέσα στο συμβούλιο. Έγινε μια συζήτηση με τον Σαββίδη και ήταν σαν να είπε ότι θα τον απολύσει. Είπα εγώ ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και αυτός απάντησε ότι δεν μπορεί να το δεχτεί γιατί πάντα θα πιστεύει ότι καλύτερη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Του είπα τότε ότι το παραδέχτηκε και ο προπονητής του που είπε για τον Φορτούνη και τον Ιντέγιε. Τότε είπε ο Σαββίδης: “περίμενε και θα δεις τι θα γίνει με τον προπονητή”».
 
Η θέση του για τη συμμαχία Σαββίδη με Αλαφούζο και Μελισσανίδη: «Αυτή η αλλαγή μπορεί να κάνει μεγάλο καλό στον ΠΑΟΚ. Αν ξέρουν να το διαχειριστούν το θέμα, μακριά από τους άλλους δύο που ψάχνουν άλλοθι ενόψει πλέι οφ, είναι καιρός ο ΠΑΟΚ να αποστασιοποιηθεί από τους άλλους δύο. Είναι μεγάλη ομάδα που εκφράζει τη Μακεδονία. Ηρακλής και Άρης δεν έχουν σταθεί στα πόδια τους, αν και εμείς σαν Ολυμπιακός θέλουμε τρεις ομάδες στη Μακεδονία. Θα του κάνει καλό στα πλέι οφ και μπορεί να κάνει θαύμα. Δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ από συνεταίρους. Αυτοδύναμος όλα τα χρόνια. Βάζει ένα σωρό λεφτά ο Σαββίδης και δεν δικαιούται να είναι εκεί που είναι. Με σωστούς χειρισμούς και με τον Ίβιτς που ξέρει τη νοοτροπία, θα εμψυχώσει τους παίκτες και θα τους κάνει να καταλάβουν ότι φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μίλησα για τον ΠΑΟΚ γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ».

Για τα όσα έγιναν στο ματς της Τούμπας για το Κύπελλο: «Για τα επεισόδια δεν φταίει ο ΠΑΟΚ, φταίνε 100 οπαδοί που πρέπει να τους μαζέψει. Ας πάρει παράδειγμα από εμάς. Ο Ολυμπιακός με τους φιλάθλους του είναι ένα, είναι μία οικογένεια».

Best of internet