Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά... 74 κάρτες!

Κώστας Ζάλιαρης
Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά... 74 κάρτες!

bet365

Ο Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο θα είναι αυτός που θα διευθύνει το αποψινό μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» και από το πρωί ο βρετανικός Τύπος στέκεται στις... 72 κάρτες που έχει δείξει ο Ισπανός το τελευταίο διάστημα!

Στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχει κληθεί να διευθύνει, ο διαιτητής της αποψινής κόντρας της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, έχει βγάλει από το τσεπάκι του 74 κίτρινες κάρτες, μαζί με 6 κόκκινες!

Ο Καρμπάγιο δεν θα φοβηθεί να βγάλει από το τσεπάκι του τις κάρτες και να γράψει... πολλά ονόματα πάνω σε αυτές ανάλογα με τα μαρκαρίσματα που βλέπει, ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο του ματς, έβγαλε οχτώ κίτρινες και μια κόκκινη στην ισόπαλη (3-3) αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια κόντρα στη Μάλαγα, το περασμένο Σάββατο.

Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία Λίβερπουλ - Μαν. Γιουνάιτεντ και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Αυτό που... παραξένεψε πολλούς με τον Καρμπάγιο, ήταν το περιστατικό με τον Νεϊμάρ και τον Ζούνιγκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, όταν ο Κολομβιανός άσος χτύπησε τον Βραζιλιάνο φορ της Μπαρτσελόνα με το γόνατο στη μέση, προκαλώντας του πρόβλημα που του ... τελείωσε την παρουσία στο Μουντιάλ, αλλά ευτυχώς, γλίτωσε τα πολύ χειρότερα...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα