ΠΑΟΚ: Ιβιτς Δίδυμο με τον «Μίρο»

ΠΑΟΚ: Ιβιτς Δίδυμο με τον «Μίρο»

ΠΑΟΚ: Ιβιτς Δίδυμο με τον «Μίρο»

bet365

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, υπήρξε ένας από τους πιο συνεπείς ποδοσφαιριστές, που πέρασαν από την Τούμπα, τώρα επιστρέφει στο πλευρό του Ίβιτς.

Ο συμπαθής «Μίρο» έπαιξε για μια πενταετία (2007-2012) στον ΠΑΟΚ και στο διάστημα της παρουσίας του κέρδισε μόνο την συμπάθεια και την αγάπη του κόσμου, αλλά και όσων προπονητών, ειδικά του Φερνάντο Σάντος, συνεργάστηκε μαζί τους.

Ο Πολωνός θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ίβιτς, με τον οποίο συνυπήρξαν ως ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ και συνέχισαν στην ομάδα Κ-20 του «Δικεφάλου». Ο Σνάουτσνερ, μετά το πέρασμα του από τη Βέροια, αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική και το 2014 εντάχθηκε στο τιμ των ακαδημιών του ΠΑΟΚ αναλαμβάνοντας την ομάδα Κ-16 κι από το περασμένο Σεπτέμβριο εντάχθηκε στη β’ ομάδα δίπλα στον Ίβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα