Ψηφοφορία προτείνει ο Αστέρας Τρίπολης

Θοδωρής Βασίλης
Ψηφοφορία προτείνει ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε πρόταση για την διαιτησία στη σύσκεψη ιδιοκτητών ΠΑΕ, μια πρόταση που θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας.

Αναλυτικά η πρόταση του Αστέρα Τρίπολης όπως αναφέρει η Live Sport

«Ο αρχιδιαιτητής θα αμείβεται με 15.000 ευρώ τον μήνα (περίπου 1.000 ευρώ κάθε ΠΑΕ). Η θητεία του θα είναι διετής και η αντικατάστασή του θα γίνεται μόνο με τον εξής τρόπο: Στο τέλος του πρώτου γύρου οι ομάδες θα ψηφίζουν αν έμειναν ευχαριστημένες από τη διαιτησία. Αν λάβει εννιά ψήφους κι άνω θα συνεχίζει.

Στο τέλος του πρωταθλήματος οι ομάδες θα ψηφίζουν ξανά αν είναι ικανοποιημένες από τη διαιτησία. Με εννιά ψήφους ο αρχιδιαιτητής θα συνεχίζει, με δέκα ψήφους θα λαμβάνει πριμ 30.000 ευρώ και με έντεκα ψήφους το πριμ θια ανέρχεται στις 50.000 ευρώ. Με δώδεκα ψήφους το πριμ θα είναι 100.000 ευρώ, ενώ με πάνω από δώδεκα ψήφους θα το πριμ θα φτάνει τις 200.000 ευρώ».

Επίσης, η πρόταση του Αστέρα, κάνει λόγο για ύπαρξη 20-22 διαιτητών και 40 βοηθών, που θα αξιολογούνται στο τέλος κάθε περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα