Συνεχίζονται οι εργασίες του UEFA Study Group Scheme

Συνεχίζονται οι εργασίες του UEFA Study Group Scheme

bet365

Με ανάλυση για την επιτυχία και την διαδρομή της Λέστερ φέτος συνεχίστηκε το UEFA Study Group Scheme στην Αθήνα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται το UEFA Study Group Scheme, που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπό την αιγίδα της UEFA στην Αθήνα και το οποίο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές ενέργειες .
Στην δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου το πρόγραμμα περιλάμβανε μαθήματα για την προστασία των παικτών από τον καθηγητή Jan Ekstrand, πρώην αντιπρόεδρο της υγειονομικής επιτροπής της UEFA.
Στη συνέχεια το βήμα είχε ο Dr. Paul Balsom, performance manager της Εθνικής Σουηδίας και της πρωτοπόρου της Premier League, Λέστερ, ο οποίος αναφέρθηκε στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και φυσικά και στην Λέστερ ενώ το απόγευμα οι συμμετέχοντες μεταφέρθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Εθνικών στον Άγιο Κοσμά, όπου πραγματοποιούνται τα πρακτικά μέρη του σεμιναρίου.
Για τις ανάγκες της επίδειξης που έγινε υπό την καθοδήγηση του κ. Balsom και αφορούσε στην παρακολούθηση των προπονήσεων συμμετείχε η ομάδα της ΑΕΚ κάτω των 17. Στόχος του 54ου σεμιναρίου «Fitness for Football», που ολοκληρώνεται την Πέμπτη 10 Μαρτίου είναι η επιμόρφωση των υπευθύνων για τους προπονητές των Ομοσπονδιών σε ό,τι αφορά στην φυσική κατάσταση των αθλητών.
 

Τελευταία Νέα