ΠΑΟΚ: Δούλεψε στην τακτική

ΠΑΟΚ: Δούλεψε στην τακτική

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Δούλεψε στην τακτική

bet365

Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητή της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ έκανε σήμερα (9/3) ο Βλάντα Ίβιτς. Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες του, αύριο συζητήσεις με Αρτίκο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, με το καλημέρα είναι υποχρεωμένος να «πέσει» στα βαθιά, έχοντας να προετοιμάσει την ομάδα για ένα δύσκολο ματς στο Αγρίνιο. Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα πρόγραμμα που κυρίως αφιερώθηκε στην τακτική, προσπαθώντας να καταστήσει σαφείς τις δικές του αρχές ποδοσφαίρου. Ο Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ροντρίγκες , Ζάιρο , Γλύκο (ατομικό πρόγραμμα), Μπερμπάτοφ , Τσίμιροτ , Χατζηισαΐα , Κωνσταντινίδη (θεραπεία) και στον τιμωρημένο Μακ .

Οι συνεργάτες του Ίβιτς

Στο τιμ του νέου τεχνικού θα βρίσκονται σίγουρα οι Γιάννης Θωμαΐδης (βοηθός-αναλυτής), Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (βοηθός), Χρήστος Κελπέκης (γυμναστής τερματοφυλάκων), Δημήτρης Δανιηλίδης (γυμναστής), Κυριάκος Τσιτιρίδης (ανάλυση δεδομένων). Αύριο (10/3) θα υπάρξει μια συνάντηση με τον Ιταλό γυμναστή Αρτίκο προκειμένου να του εκφράσουν από τον ΠΑΟΚ την επιθυμία τους να συνεχίσει να εργάζεται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα