ΠΑΟΚ: Δούλεψε στην τακτική

ΠΑΟΚ: Δούλεψε στην τακτική

ΠΑΟΚ: Δούλεψε στην τακτική

Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητή της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ έκανε σήμερα (9/3) ο Βλάντα Ίβιτς. Ανακοινώθηκαν οι συνεργάτες του, αύριο συζητήσεις με Αρτίκο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, με το καλημέρα είναι υποχρεωμένος να «πέσει» στα βαθιά, έχοντας να προετοιμάσει την ομάδα για ένα δύσκολο ματς στο Αγρίνιο. Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα πρόγραμμα που κυρίως αφιερώθηκε στην τακτική, προσπαθώντας να καταστήσει σαφείς τις δικές του αρχές ποδοσφαίρου. Ο Ίβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ροντρίγκες , Ζάιρο , Γλύκο (ατομικό πρόγραμμα), Μπερμπάτοφ , Τσίμιροτ , Χατζηισαΐα , Κωνσταντινίδη (θεραπεία) και στον τιμωρημένο Μακ .

Οι συνεργάτες του Ίβιτς

Στο τιμ του νέου τεχνικού θα βρίσκονται σίγουρα οι Γιάννης Θωμαΐδης (βοηθός-αναλυτής), Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (βοηθός), Χρήστος Κελπέκης (γυμναστής τερματοφυλάκων), Δημήτρης Δανιηλίδης (γυμναστής), Κυριάκος Τσιτιρίδης (ανάλυση δεδομένων). Αύριο (10/3) θα υπάρξει μια συνάντηση με τον Ιταλό γυμναστή Αρτίκο προκειμένου να του εκφράσουν από τον ΠΑΟΚ την επιθυμία τους να συνεχίσει να εργάζεται για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Best of internet