Στραματσόνι: «Πάθος για την νίκη»
Ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει σε ρυθμούς «αιωνίου» ντέρμπι και ο Αντρέα Στραματσόνι προσπάθησε να πωρώσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του Ολυμπιακού. Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο, να βγάλουν πάθος σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας και να δείξουν την ανωτερότητά τους, φτάνοντας σε μία νίκη που θα δώσει χαρά στον κόσμο του «τριφυλλιού». Παράλληλα, ζήτησε να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες προς την διαιτητή, ακόμη και αν προκληθούν, ώστε άπαντες να παραμείνουν προσηλωμένοι στο τακτικό πλάνο του Ιταλού και να το υπηρετήσουν με την μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Το Αγγλία - Νορβηγία, το Αργεντινή - Ελβετία και τα φιλικά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Λανουά: Που συνοψίζεται η πρόταση για επαναφορά Ελλήνων στα ντέρμπι
- Αθανασίου στους Galacticos by Interwetten: «Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει με Λέστερ με δικλείδες ασφαλείας για Κρίστιανσεν»
