Στραματσόνι: «Πάθος για την νίκη»

Στραματσόνι: «Πάθος για την νίκη»

Νίκος Αθανασίου
Στραματσόνι: «Πάθος για την νίκη»

bet365

Ο Αντρέα Στραματσόνι προσπάθησε να «φτιάξει» ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».

Ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει σε ρυθμούς «αιωνίου» ντέρμπι και ο Αντρέα Στραματσόνι προσπάθησε να πωρώσει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του Ολυμπιακού. Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο, να βγάλουν πάθος σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας και να δείξουν την ανωτερότητά τους, φτάνοντας σε μία νίκη που θα δώσει χαρά στον κόσμο του «τριφυλλιού». Παράλληλα, ζήτησε να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες προς την διαιτητή, ακόμη και αν προκληθούν, ώστε άπαντες να παραμείνουν προσηλωμένοι στο τακτικό πλάνο του Ιταλού και να το υπηρετήσουν με την μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα