Επιστροφές και απουσίες σε Λεβαδειακό

Επιστροφές και απουσίες σε Λεβαδειακό

bet365

Οι Μουλόπουλος και Τριποτσέρης επανέρχονται από την τιμωρία τους ενώ το τεχνικό επιτελείο του Λεβαδειακού περιμένει ακόμα τους Ατζαγκούν και Ουόν.

Στον Λεβαδειακό υπάρχουν και επιστροφές αλλά και απουσίες. Οι Μουλόπουλος και Τριποτσέρης εξέτισαν τις ποινές τους, ωστόσο ο Ατζαγκούν είναι τραυματίας και ο Ουόν δεν είναι ακόμα στο 100%.

Και τους δύο αυτούς παίκτες έχει την διάθεση να τους περιμένει ο Άκης Μάντζιος. Ενδέχεται πάντως να είναι διαθέσιμοι για το επόμενο ματς του Λεβαδειακού.

- Το Σάββατο θα γίνει μία χορηγική εκδήλωση των Βοιωτών. Εκεί θα είναι εκ μέρους του συλλόγου οι Ατζαγκούν, Μάντζιος, Γιακουμάκης και Μπεν για να φωτογραφηθούν με τον κόσμο και να δώσουν αυτόγραφα και δώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα