Εκτός και οι Ετζενγκέλε, Όστοϊτς στη Βέροια

Εκτός και οι Ετζενγκέλε, Όστοϊτς στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Εκτός και οι Ετζενγκέλε, Όστοϊτς στη Βέροια

bet365

Άλλα δύο προβλήματα στη Βέροια, με τον Ετζενγκέλε να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και τον Όστοϊτς να έχει ενοχλήσεις. Αγώνας δρόμου να προλάβει ο πρώτος, πιθανό να είναι έτοιμος για το ματς με τον Ηρακλή ο δεύτερος.

Δε σταματούν τα προβλήματα για τη Βέροια, καθώς στη σημερινή προπόνηση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος απέκτησε άλλους δύο... πονοκεφάλους. Συγκεκριμένα, είδε τον Γουίλιαμ Ετζενγκέλε να ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και τον Μπράνκο Όστοϊτς να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Ο πρώτος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και οι εδώ και καιρό τραυματίες Βεργώνης, Κόλα, Νάστος, και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ηρακλή, κάτι που θα φανεί στην αυριανή προπόνηση, ενώ ο δεύτερος ακολούθησε ατομικό και συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον έμπειρο στόπερ.

Το ίδιο έπραξαν και οι Λόπεζ, Μπατιόν, τη στιγμή που το... μενού περιελάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής λειτουργίας, όπου ρίχνει το βάρος ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά». Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας ενόψει του αγώνα της Κυριακής (13/3) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (10/3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα