ΕΠΟ: Η αίτηση ακύρωσης και το plan B!

ΕΠΟ: Η αίτηση ακύρωσης και το plan B!

ΕΠΟ: Η αίτηση ακύρωσης και το plan B!

Το νομικό επιτελείο της ΕΠΟ καταθέτει την Πέμπτη στο ΣτΕ την αίτηση για ακύρωση της απόφασης Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας. Ποιο είναι το εναλλακτικό πλάνο.

Όπως έχετε διαβάσει πρώτοι από το Gazzetta.gr εδώ και μέρες το νομικό επιτελείο της Ομοσπονδίας ετοίμαζε εδώ και μέρες τα απαιτούμενα έγγραφα για την κατάθεση αίτησης στο ΣτΕ για ακύρωση της απόφασης Κοντονή για διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αίτηση αυτή θα κατατεθεί την Πέμπτη με τους ανθρώπους της ΕΠΟ να περιμένουν άμεσα να οριστεί δικάσιμος.

Στην αίτηση αυτή η ΕΠΟ εξηγεί το γιατί δεν είναι καν συμβατή με τον Νόμο Κοντονή αυτή η απόφαση και γενικότερα γιατί δεν μπορεί να... σταθεί νομικά και να ισχύσει από κάθε άποψη. Στην περίπτωση που δεν βγει άμεσα δικάσιμος τότε η ΕΠΟ θα προχωρήσει στο plan B που έχει.

Θα καταθέσει στο ΣτΕ αίτηση αναστολής της απόφασης. Είναι κάτι που θα αποτελέσει την κίνηση Νο2 και για το οποίο ήδη υπάρχει προεργασία. Κάτι σαν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να ασκήσει πίεση και να αρθεί η απόφαση του Υπουργού για την διακοπή του θεσμού του Κυπέλλου.

 

Best of internet